0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ești aspru omule!
Citat din: manead din 14.Mai.2021, 08:55:32 a.m.Salutare,Pt ca voi fi viitor posesor de S-Cross nou doresc sa stiu de la voi, cei mai vechi prieteni cu aceasta masinuta, daca obiceiul meu de a nu pleca dimineata cu motorul rece ii va dauna. Nu stiu daca d. Dan va mai intra p-aici curand, dar cand afirmi ca "conduc tot o benzinara.. de vreo 10 ani..." si intrebi chiar acum, ...dupa 10(zece)ani, ...in timp de vara, daca "dauneaza grav sanatatii" motorului sa stai la relanti 10 min. ...cand in trafic stai mult mai mult ...si pana in Octombrie tot in tricou/camasa vom merge, iar iarna ca sa stai tot in camasa, trebuie sa incalzesti masina 20-30min(dar stie el mai bine), mi se pare o intrebare, ...sa ma ierte Dumnezeu, cel putin deplasata si prin care autorul vrea sa para necunoscator, dar de fapt nu este. Mie imi place sa ajut cu ce stiu, experienta, etc., dar scopul intrebarii pare a fi altul si rezolvarea dilemei ar fi sa citeasca manualul cand/daca va lua masina.Daca dupa zece ani de condus intrebi asa ceva, mai bine treci la transportul in comun... parerea mea !
Salutare,Pt ca voi fi viitor posesor de S-Cross nou doresc sa stiu de la voi, cei mai vechi prieteni cu aceasta masinuta, daca obiceiul meu de a nu pleca dimineata cu motorul rece ii va dauna.
Fix din perspectiva asta am cerut o parere...