Autor Subiect: Touchscreen spart  (Citit de 2156 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dogy

Re: Touchscreen spart
« Răspuns #10 : 23.Aug.2019, 07:27:01 a.m. »
Wow, ce poveste! Kafka, frate!
Bine ca s-a rezolvat.
Si totusi, 2000 de euro o tableta???
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Symkain

« Răspuns #11 : 23.Aug.2019, 08:09:10 a.m. »
Si totusi, 2000 de euro o tableta???

Nu îți schimbă numai tableta.....e ditamai modulul în spatele acelei tablete. Gândește-te că la mine era spartă numai sticla protectoare (din ce mi-am dat eu seama) că funcționa în continuare fără probleme, dar nu era să stau cu ditamai crăpătura cu garanția valabilă pe mașină. Și eu am zis că e o chestie de înlocuire a sticlei, dar nu.... având în vedere că toate sunt încapsulate mai nou, nu poți să umbli să înlocuiești numai o amărâtă de sticlă. "Nu merge o rotiță din sistem? Îmi pare rău, având în vedere că e încapsulat din fabrică, trebuie să înlocuim tot sistemul" Cam așa e acum
  • Vitara 1.6 benzina Allgrip Passion MT

The following users thanked this post: Dogy

Offline toma

« Răspuns #12 : 23.Aug.2019, 08:47:06 a.m. »
Bine ca ai rezolvat, imi pare rau pentru timpul si nervii pierduti... dar daca mergea totul snur mai aveai ce povesti? Adica, "am reclamat, au aprobat, au schimbat, acum merge, a durat 2 ore", nu era poveste de spus la bere  :D
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Symkain

« Răspuns #13 : 23.Aug.2019, 11:52:38 a.m. »
Dacă mai umblu puțin la ea pot să fac scenariu de film  =)) În orice caz, nu-i doresc nimănui să pățească ce am pățit eu și acum nici că mai las pe careva să atingă ecranul :))

Offline aavii

« Răspuns #14 : 23.Aug.2019, 01:13:41 p.m. »
:) Si lumea de aici inca insista cu garantia. Chiar nu se prinde nimeni ca garantia asta de la suzuki e mica intelegere cu nea gigi de la service si nimic mai mult?

Nu ai vrea sa stii cate poze si filme am cu masina la DAB bucuresti :)

BTW: La 1000 eur iti schimbai complet unitatea centrala cu ceva din alt uniers (gen Pioneer/ Alpine etc).
  • Suzuki Vitara S grade

Offline Lerua07

« Răspuns #15 : 23.Aug.2019, 01:32:42 p.m. »
Chiar daca este "ditamai modulul în spatele acelei tablete" pretul de 2000 euro este enorm.  :D
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Symkain

« Răspuns #16 : 23.Aug.2019, 02:28:35 p.m. »
:) Si lumea de aici inca insista cu garantia. Chiar nu se prinde nimeni ca garantia asta de la suzuki e mica intelegere cu nea gigi de la service si nimic mai mult?

Nu ai vrea sa stii cate poze si filme am cu masina la DAB bucuresti :)

BTW: La 1000 eur iti schimbai complet unitatea centrala cu ceva din alt uniers (gen Pioneer/ Alpine etc).

Odată ce ai spus că îmi dai garanție X ani....eu mă aștept să te ții de cuvânt. Dacă nu, fac în așa fel încât să-ți respecți cuvântul. Naiv? Poate oi fi, dar nu mă predau încă, deși am primit palme de la sistemul ăsta. După cum s-a văzut funcționează, numai că are nevoie de o mică îmbrâncitură. Toată corupția s-a depus printre rotițe și mai trebuie câte o amenințare cu OPC ca să-și revină angrenajele :)

P.S. Poate găseam mai ieftin, dar de ce să cheltui 1000 euro (pe care nu-i aveam, apropo) pe ceva care făcea obiectul garanției. (Pioneer chiar a fost folosit pe Ignis parcă....pe la început... și mulți au spus că cel prezent e mult mai bun)

The following users thanked this post: toma