0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@Myhay d.p.m.d.v. nu trebuie sa te scuzi absolut deloc ! [...] Autonet la fel, comanda piesa la firma lor de distributie piese, isi pune si el (service-ul) adaos si ti-o vinde/monteaza pe masina. [...]
As mai avea cateva "neclaritati" punctuale :- daca tu service iei piesa de la tine din companie, de la "piese de schimb", care are deja un adaos comercial, de ce mi-o pui mie client cu pret mai mare decat ai primit-o(cu inca un adaos) ?!- eu client fac revizia anuala si deosebit de alti ani acum fac acum si schimbul de lichid de frana : de ce sunt facturat manopera 1 ora sau 1,5 ore si separat manopera 100lei inlocuire lichid de frana?!- timpul de revizie este de o ora sau o ora jumate(nu mai stiu unde este foto cu factura unui coleg care tocmai a facut revizia) si mecanicul termina lucrarea la jumatatea timpului afectat, cam in 30min., in conditiile in care se misca in reluare, mai vorbeste cu colegul, etc., atunci eu de ce platesc dublu?!- a dat 4 jeturi de spray de curatare pe discuri si ma trezesc ca pe factura ii platesc un spray intreg.
Aceasta este teorie, dar practic iti umfla factura, bine nu se compara cu factura de la DAB Bucuresti