de la autosoft anul asta am luat 2 seturi de anvelope prin sept si oct. primul set le am montat la ei...din comoditate.....nu vulcanizasera 2 roti ca au inceput sa se bata intre ei...aruncau cu scule prin service.
rotile pe fata una a primit 75Grame int 35grame ext. au invartit anvelopa (pirelli) la ochi fara sa o noteze..lasa ca merge ...a ramas la 75g....boss sunt jantele strambe
...nu serios (cu anvelopele vechi nicio vibratie la viteza..testate cu o zi in urma)
m am intors la alt sediu in garantie dupa 2..3 saptamani..ca vibra la 140..150. ....au refacut ..si s a ajuns la 35 g. jantele au zis ca sunt ok.....au masurat cu tableta....nu toceste..dar tot m a mancat sa fac geometria.
cand am plecat de acolo tragea stanga..tot trebuia sa corectez...in fine..rezolvat...dar tot trebuie sa ma mai duc cu rotile la un service de cartier sa le verifice..nu imi place.
episodul 2/2023
am luat al 2 lea set...si cand plateam ...intra un vulcanizator si se adreseana la un client...boss jantele sunt praf...trebuie indreptate...am multumit si montat in alta parte...