Autor Subiect: OGLINZI RABATABILE ELECTRIC  (Citit de 1609 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline TASEEMIL

OGLINZI RABATABILE ELECTRIC
« : 02.Mai.2018, 04:06:32 p.m. »
Buna ziua dragi Suzuk-isti! De cateva zile ma confrunt cu o problema la Suzi meu SX4,nu mai rabateaza oglinzile de nici un fel cand apas pe buton,si nici nu le mai pot regla sus -jos;stanga -dreapta.Precizez ca modelul este fabricat in 2013 decembrie si inmatriculata prima data in 2014 Martie.Modelul are oglinzi rabatabile si cu semnal pe ele.Cea din dreapta,la rabatare,pe inchis-deschis,facea un zgomot si parca mergea un pic mai greu...Acum nu mai merg niciuna din doua.Norocul meu ca au ramas defecte pe deschis.Rog frumos sa ma lumineze si pe mine un crestin,care s-a mai confruntat cu asa ceva.Bag seama, este o siguranta,dar nu stiu care,ca in carte nu scrie nimic de siguranta pentru oglinzi.Precizez ca semnalul imi functioneaza la amandoua.Am verificat cu ohmetrul pe buzer sub volan,in cutia de sub bord in partea soferului(mama ce chin),si toate sigurantele sunt bune...ce ma sfatuiti sa fac? Iar precizez ca stergatorul de luneta si bricheta functioneaza,ca am citit pe forum ca siguranta de accesorii 1 si 2 ar fi,dar sunt bune. :-? Fac cinste,se stie!
  • Suzuki SX4

Offline TASEEMIL

Re: OGLINZI RABATABILE ELECTRIC
« Răspuns #1 : 07.Mai.2018, 07:45:37 a.m. »
 ???
  • Suzuki SX4

Offline shpeedy

« Răspuns #2 : 07.Mai.2018, 08:02:40 a.m. »
Fire intrerupte, motorase arse, parghii rupte, mizerie care blocheaza ceva... De la distanta si fara sa desfaci e cam greu de dat un diagnostic, zic eu...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #3 : 07.Mai.2018, 10:03:18 a.m. »
  Posibil si la contactele de la comutator(daca exista), dar totusi siguranta... sau cauta un "crestin" electrician. Aici trebuie luat pas-cu-pas !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline TASEEMIL

« Răspuns #4 : 08.Mai.2018, 08:22:29 a.m. »
Va multumesc frumos! Asa am sa fac.
  • Suzuki SX4

Offline Pahmutie

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 03.Nov.2018, 03:03:28 p.m. »
Salutare,
detin un SX4 1.6 2008 si am o problema cu una dintre oglinzi, cea dreapta. O pot misca sus-jos dar stanga-dreapta nu functioneaza. Tin sa precizez ca cea stanga (sofer) merge pe toate 4 axele, deci butonul este in regula.
Aveti idee ce ar putea fi? Sa se miste sus-jos dar nu si stanga-dreapta.

Multumesc
  • SX4 1.6