Buna ziua dragi Suzuk-isti! De cateva zile ma confrunt cu o problema la Suzi meu SX4,nu mai rabateaza oglinzile de nici un fel cand apas pe buton,si nici nu le mai pot regla sus -jos;stanga -dreapta.Precizez ca modelul este fabricat in 2013 decembrie si inmatriculata prima data in 2014 Martie.Modelul are oglinzi rabatabile si cu semnal pe ele.Cea din dreapta,la rabatare,pe inchis-deschis,facea un zgomot si parca mergea un pic mai greu...Acum nu mai merg niciuna din doua.Norocul meu ca au ramas defecte pe deschis.Rog frumos sa ma lumineze si pe mine un crestin,care s-a mai confruntat cu asa ceva.Bag seama, este o siguranta,dar nu stiu care,ca in carte nu scrie nimic de siguranta pentru oglinzi.Precizez ca semnalul imi functioneaza la amandoua.Am verificat cu ohmetrul pe buzer sub volan,in cutia de sub bord in partea soferului(mama ce chin),si toate sigurantele sunt bune...ce ma sfatuiti sa fac? Iar precizez ca stergatorul de luneta si bricheta functioneaza,ca am citit pe forum ca siguranta de accesorii 1 si 2 ar fi,dar sunt bune.
Fac cinste,se stie!