Autor Subiect: Suzuki Valcea - Marshal  (Citit de 59564 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline titi1000

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
Re: Suzuki Valcea - Marshal
« Răspuns #250 : 05.Iun.2020, 06:38:23 p.m. »
Cel mai de 2 lei service sau reprezentanta din țară, iti cauta nod in papură la orce garanție ai face o la ei , ba ca ai mers nu stiu cum , ba ca ai urcat pe nu stiu unde, tot sa nu ati ofere garanția la masina.Nu ati mai spun ca daca te iei cu iei in gura iti spun să-ți faci garanția in alta parte. Si ca preturi sunt foarte scumpi fata de alte servisuri.  NU RECOMAND SA LUATI MASINI DE LA EI . SUNT MAMA TEPARILOR IN FRUNTE CU DIRECTORUL LOR.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #251 : 05.Iun.2020, 06:43:40 p.m. »
Bine-ai venit. Poate te prezinti si iti expui cazul, astfel incat sa intelegem ce ti s-a intamplat.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline titi1000

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
« Răspuns #252 : 05.Iun.2020, 10:32:03 p.m. »
Asa acum sa spun ce am pățit cu cei de la Marshal, cu mai mult timp in urma am achiziționat de la ei un Suzuchi,  la prima revizie m-am dus cu mai multe probleme care le-am sesizat la masina, probleme care leam explicat chiar la director .....unul artur sau așa ceva ,acesta contranduma la fiecarecargument care îl aducem eu cu că nu stiu eu sa merg cu ia ca am încins motorul ca am mers turat cu el ,ca am mers prea tare .Sa ajuns într-un final să-mi spună că majoritatea lucrărilor nu intra in garantie,  bineînțeles că sa ajuns la ridicat tonul după carrcacest director mi-a zis sa nu mai vin în servisul lui sa ma duc cu garanția si verificările unde vreau , a si uitasem problemele cu toba de eșapament care in loc sa o schimbe a sudato.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #253 : 05.Iun.2020, 10:52:14 p.m. »
@Suzi72 înainte de a continua activitatea pe forum îți recomand să citești regulamentul, cu precădere secțiunile 2 și 4.
Acesta este un avertisment.

Offline artudor

« Răspuns #254 : 09.Iun.2020, 07:38:00 a.m. »
Asa acum sa spun ce am pățit cu cei de la Marshal, cu mai mult timp in urma am achiziționat de la ei un Suzuchi,  la prima revizie m-am dus cu mai multe probleme care le-am sesizat la masina, probleme care leam explicat chiar la director .....unul artur sau așa ceva ,acesta contranduma la fiecarecargument care îl aducem eu cu că nu stiu eu sa merg cu ia ca am încins motorul ca am mers turat cu el ,ca am mers prea tare .Sa ajuns într-un final să-mi spună că majoritatea lucrărilor nu intra in garantie,  bineînțeles că sa ajuns la ridicat tonul după carrcacest director mi-a zis sa nu mai vin în servisul lui sa ma duc cu garanția si verificările unde vreau , a si uitasem problemele cu toba de eșapament care in loc sa o schimbe a sudato.
Buna ziua,
Ce model de autoturism "Suzuchi" ati achizitionat cu mai mult timp in urma de la Marshal?
Aveti un document de achizitie sau de intrare in service cu un autovehicul Suzuki!!!, pentru ca noi nu putem sa va identificam ca si client al firmei.

Manager Marshal SRL

The following users thanked this post: shpeedy, perfidus