Autor Subiect: Muzica  (Citit de 30838 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ness1

Re: Muzica
« Răspuns #90 : 04.Nov.2018, 03:01:39 p.m. »
Salut @gabineg !
Le-am comandat, inca nu mi-au ajuns.
Intai schimb HU, dup-aia vad si cu difuzoarele.
O sa revin si cu poze :D

Masina e un SSS 2008 :x
  • SSS 2008

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #91 : 04.Nov.2018, 05:36:29 p.m. »
Succes la bricolat! Pune te rog tipulnmasinii in semnătură la Profil.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ness1

« Răspuns #92 : 21.Nov.2018, 08:40:09 p.m. »
A 4a oara e cu noroc:

@gabineg ms, a fost! Am actualizat si profilul :)

Prima impresie: total alta treaba, un HU bun e o modificare ce-si merita banii!
Cu egalizatorul pe flat, cu loudness activat (are grija sa existe bas si inalte si la volum mic-e o functie ce nu trebuie sa lipseasca),
cu boxele stock se aude mult mai bine, atat calitativ cat si ca volum!

Rama adaptoare (masca) e de calitate: se prinde bine in bord si culoarea e ca cea a plasticului cu aerisitoare, de deasupra.
Airbagul si scoica de la volan sunt nitel mai inchise.

HU trebuie tras cu simt de raspundere. Mie mi-a iesit intai fata (2 cleme interne rupte), apoi restul. Daca are cineva uz pt HU original, PM!
Japonezii au gandit sa nu fie plastic pe plastic, au pus izolier textil pe cleme, sa nu existe surse de soricei  :clap:
Le-am recuperat cu atentie si le-am transferat pe rama adaptoare, inainte de montare.
Atentie ca exista niste 'braduleti' albi, de cuplare la unele cleme (si la toate de la scoica volanului)!
La extragere, raman care unde. Trebuie puse intai toate pe masca, dupa care se introduce in bord.
Daca nu...'braduletii' vor fi impinsi in spatele bordului si cad cine stie unde. Eu am pierdut unul de la scoica si m-am chinuit sa recuperez multi.

As fi pus HU jos, insa se sprijina de 'gaura' aia. O sa vad mai incolo daca se poate face ceva...

Instalatia electrica a masinii e impresionant de bine facuta. Firele de la HU par subtiri, insa nu am sesizat sa scada tensiunea nici la volum maxim.
Daca tot am lucrat p-acolo, pus un voltmetru, temporar, sa vad ce stie masina.
Mufa adaptoare are firele mai groase decat cele ale masinii, chiar impresionant pt 13 lei.
Urmeaza un Subwoofer micut, la 50W.
Stie cineva un circuit la care pot lega inca 5A?
Cum aasina are 3 panouri de sigurante, am de studiat ce au gandit japonezii si ce pot utiliza
  • SSS 2008

Offline ness1

« Răspuns #93 : 29.Nov.2018, 11:05:12 p.m. »
Pt cine e interesat, adancimea dif ar fi cam 50mm: http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8030.msg244007#msg244007
  • SSS 2008