Autor Subiect: Spalatorie auto...unde?  (Citit de 38469 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Spalatorie auto...unde?
« Răspuns #210 : 08.Oct.2019, 04:39:04 p.m. »
Si OMV are ceara lichida la pozitia (butonul) 4.
Destul de ok, dar trebuiesc sterse geamurile cu carpa uscata/curata, imediat dupa, altfel raman picaturi de ceara.

Eu din lene o spal doar cu optiunea 4 :), evident, cand nu e tare jegoasa. Ma duc mai mult sa curat presurile interioare.

Offline rzv

« Răspuns #211 : 09.Oct.2019, 04:13:12 p.m. »
 :D eu, dupa ce am tinut un scor lunar cu urmatoarea concluzie- de  2 ori interior-exterior x50 lei ( spalat plus spaga) x 2 masini.....fara alte spalari accidentale, ca mai apareau si alea, in lunile cu ploaie si flescaiala spalam exterior saptamanal, mi-am luat aparat si o fac in curte... il am din mai, in cele 5 luni si-a scos banii deja si sper sa mai mearga macar inca atat....are garantie 2 ani si se comporta impecabil.
Un aparat bun, presiune destul de mare, a fost 600lei. Pt sampon, ceara,diverse dedicate-muste jante-lavete speciale pt sters si altele am facut 1-2 incursiuni la Nor Auto si am scos-o lejer cu ~200 lei ....sunt in castig 200 dar cred ca i-am pierdut la berea aferenta....
Avantaj si necesitate - curte, spatiu cu umbra dupa ora 16:00 si pana in ora 11:00 , ceva chef in perioada aia orara. mai pierd 1-2 ore in we, cu bere, hahaiala si bibilit dar masinile ies impecabil....
pt cei cu self service- recomand seturile acelea de carpe pt auto din kaufland,lidl,nor auto- 4 bucati, fiecare face altceva,cititi eticheta. carpa gri pt geamuri este geniala. chiar si cu geamul uscat, plin de pete de la apa si detergent curata fara nici un ajutor. daca mai si trimiti niste spray de geam...vis. 5 minute toata masina impecabila int-exterior.
plus sampon cu ceara, asa dau ceara extra extra intermitent la fiecare 2 ture.....
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline badmania98

« Răspuns #212 : 01.Aug.2020, 02:12:53 p.m. »
Prima julitură găsită pe mașină. S-a remediat cu 20 de lei într-un minut.

M-a dus un amic la o spălătorie auto unde un tip a dat cu o soluție câteva fâsuri de lichid dintr-un recipient de plastic, a șters cu o cârpă, apoi a dat cu o soluție cremoasă și iar cu cârpa. L-am întrebat cu ce a dat și mi-a spus că a dat cu diluant urmat de polish. Timp: 1 minut. Mi s-a recomandat să spăl mașina înainte. Se vede și în imagini că mașina era după....2.000 de km. Cost total: spălat exterior + remediere julitură=20+20= 40 lei.

• Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

« Răspuns #213 : 06.Iun.2021, 02:06:34 a.m. »
   De ce oare nu reusim sa fim constanti cand am inceput un business?!
Pai nu reusim, pentru ca suntem calici, iar clientul chiar nu stie sa "sanctioneze".
   Adica daca "merge" si avem de unde, hai sa-i "ardem" !

Poate ati vazut foto cu S-Crossul alb de spuma la o spalatorie, la care deja eram client constant-multumit, dar azi, cand am fost sa spal masina dupa drumul de la Slanic, am dat jet-presiune(inmuiat+degajat noroi), spuma multa, perie peste tot, in detaliu, iar jet, ceara, iar jet de "osmozata".
  Rezultatul : am inceput sa iau pamantul cu ...pielea, la stergere-uscare. Deci spuma aia face fix... nimic. Cat despre zonele cromate, erau mate.
Deci, testati mai multe spalatorii !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip