Autor Subiect: Capace roti  (Citit de 2281 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline zippy

Capace roti
« : 21.Nov.2017, 07:13:36 p.m. »
Nu caut cu lumanarea dar n-ar strica daca as gasi niste capace pentru setul de roti de iarna (jantele sunt pe 15").
Astea chioare, fara prindere de janta, nu ma intereseaza. Caut sa fie cu gauri de prezoane si sa fie fixate cu piulitele de roata, nu cu gauri strapunse. Nu conteaza daca ar scrie alta marca de masina (si Dacia Logan, Sandero au PCD 4x100).
Daca ar fi si negre ... dar probabil ca vreau prea multe.

Daca ati pus capace la roti, de orice marime si fel, poate dati un link, o poza, pret ... sa fie de folos si altora.
  • Ignis MF

Offline f.cristi

Re: Capace roti
« Răspuns #1 : 21.Nov.2017, 08:13:18 p.m. »
Nu prea inteleg cum strange piulita si janta si capacul de plastic. Ar fi cool un Suzuki cu capace de "Hundai"  :)

Offline duculetu

« Răspuns #2 : 22.Nov.2017, 10:06:39 a.m. »
Te intereseaza capacele pur estetic sau chiar au si un rol in a proteja janta?
Pe vechea masina, cand am dat capacele jos, jantele erau ruginite deci nu cred ca au protejat cine stie ce. Ba as putea spune ca daca apuca sa intre zapada prin orificiile capacului, nu o poti curata si ramane acolo o perioada mai lunga. Cat protectie contra zgarieturi de bordura, cred ca mai scump este un set de capace decat o revopsire a jantelor o data la cativa ani.
Mie imi place mult pe Jimny-uri cum se vad jantele din tabla fara capac, dar daca asigura protectie sporita am sa incerc si eu.

Stiu ca in ofertele de la dealeri, daca iti cumparai roti complete de la ei, primeam capacele gratuit si un sezon in hotelul lor de anvelope :).

Offline maxwell

« Răspuns #3 : 22.Nov.2017, 11:21:20 a.m. »
Capace pentru roți pe 15", la 32 euro bucata!
http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/ignis/exterior/page/10/
  • Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD

Offline zippy

« Răspuns #4 : 22.Nov.2017, 06:57:48 p.m. »
Nu prea inteleg cum strange piulita si janta si capacul de plastic. Ar fi cool un Suzuki cu capace de "Hundai"  :)
Piulita are diametrul mai mare decat gaura din janta iar capacul are gaura mai mare decat cea din janta dar mai mica decat decat diametrul piulitei. Piulita atinge intai gaura din capac (care e ca o saiba in zona care conteaza) si deformeaza putin capacul pana se aseaza pe janta. Capacul (zona care e ca o saiba) nu ramane prins intre piulita si janta.

As fi interesat de capace doar pt estetica.
  • Ignis MF

Offline maxwell

« Răspuns #5 : 12.Dec.2017, 05:43:24 a.m. »
Capace pentru roți pe 15", la 32 euro bucata!
http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/ignis/exterior/page/10/

În realitate e vorba de un set de 4 capace. Le-am cumpărat ieri, cu 130 lei setul, când am trecut la echiparea de iarnă.

• Zusammen mit dem Zusuki New Ignis GL+ 2WD