Autor Subiect: Recall "97G5 Înlocuirea supapei de reținere a pompei de vid"  (Citit de 515 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline GoneFishing

Re: Recall "97G5 Înlocuirea supapei de reținere a pompei de vid"
« Răspuns #10 : 12.Aug.2024, 10:49:41 p.m. »
Ravenol VMP nu prea e indicat pentru K14C, are aproape acelea
In schimb, varianta DXG e extraordinara pentru motorul asta.

Conform specificatiilor din manual, ce am ales eu este conform. Atat m-a dus capul atat am facut.
  • SUZUKI VITARA 1.4, BOOSTERJET, AT, AllGRIP, 2019
- cu siguranta niciodata prostit pentru a 2-a oara de SUZUKI ;>)

Offline ntire2000

« Răspuns #11 : 12.Aug.2024, 10:58:22 p.m. »
E bun si ala, pentru ca e similar cu Motul - ce recomanda meseriasii acuma - ca sa nu-ti îneci alte componente.  >:)

Dar daca iei ca reper Ecstar 5W30 cu care s-au tiparit (se pare ca degeaba  :D ) manualele de utilizare a masinii, varianta DXG e mai aproape de specificatii.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline GoneFishing

« Răspuns #12 : 12.Aug.2024, 11:07:07 p.m. »
E bun si ala, pentru ca e similar cu Motul - ce recomanda meseriasii acuma - ca sa nu-ti îneci alte componente.  >:)

Dar daca iei ca reper Ecstar 5W30 cu care s-au tiparit (se pare ca degeaba  :D ) manualele de utilizare a masinii, varianta DXG e mai aproape de specificatii.

Nu neg ca e posibil sa ai dreptate. Nu am cheful necesar sa analizez ce spui deci repet, poate ai dreptate. Cf. cartii utilizatorului cica mergea si al meu.
Per total, nu despre asta este vorba, sunt sigur ca esti de acord. Este vorba de cum esti ars de producator, reprezentanta, dealer sau toti la un loc cand e vorba de o piesa neconforma care afecteaza alte piese.

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 15.Aug.2024, 11:40:38 a.m. »
... inainte sa plec iarna, lasam motorul sa toarca pana scadea turatia. Il mai lasam cam 2 minute...unii zic ca nu e bine, eu zic ca da ...
Chiar sunt curios cati au facut ca mine.
O las sa se incalzeasca in ralanti pina se dezgheata complet geamurile (nu folosesc racleta cel putin pe parbriz).
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ntire2000

« Răspuns #14 : 16.Aug.2024, 11:39:05 p.m. »
Un link util pentru cei care se lupta cu morile de vânt.

Imi place exprimarea, "Suzuki cars recalled over potentially deadly defect"   B-)

Citat
„Din cauza unui defect de fabricație, supapa dintre motor și servofrânarea de asistare a vidului se poate umfla în anumite condiții”, a spus departamentul.

„Ca urmare, poate fi necesar un efort crescut la pedala de frână pentru a atinge distanța de oprire așteptată.

„Dacă sistemul de frânare nu funcționează conform intenției, ar putea crește riscul unui accident care să ducă la răniri grave sau moartea ocupanților vehiculului și a altor utilizatori ai drumului.

Proprietarii vehiculelor afectate vor fi contactați de Suzuki Australia atunci când piesele devin disponibile și li se va cere să facă o programare pentru a efectua lucrările, în mod gratuit.

Deci acolo sunt constienti ca unii fraieri pot sa moara.
Iar daca au asigurari de viata de milioane de AUD, urmasii lor cel mai probabil sunt aranjati pe viata.

In concluzie, faceti-va asigurari de viata beton si mergeti cu viteza.
Suzuki e bun de plata.
« Ultima Modificare: 16.Aug.2024, 11:53:21 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: GoneFishing

Offline GoneFishing

« Răspuns #15 : 21.Aug.2024, 08:57:36 p.m. »
Un link util pentru cei care se lupta cu morile de vânt.

Imi place exprimarea, "Suzuki cars recalled over potentially deadly defect"   B-)

Citat
„Din cauza unui defect de fabricație, supapa dintre motor și servofrânarea de asistare a vidului se poate umfla în anumite condiții”, a spus departamentul.

„Ca urmare, poate fi necesar un efort crescut la pedala de frână pentru a atinge distanța de oprire așteptată.

„Dacă sistemul de frânare nu funcționează conform intenției, ar putea crește riscul unui accident care să ducă la răniri grave sau moartea ocupanților vehiculului și a altor utilizatori ai drumului.

Proprietarii vehiculelor afectate vor fi contactați de Suzuki Australia atunci când piesele devin disponibile și li se va cere să facă o programare pentru a efectua lucrările, în mod gratuit.

Deci acolo sunt constienti ca unii fraieri pot sa moara.
Iar daca au asigurari de viata de milioane de AUD, urmasii lor cel mai probabil sunt aranjati pe viata.

In concluzie, faceti-va asigurari de viata beton si mergeti cu viteza.
Suzuki e bun de plata.

@ntire2000 eu te inteleg aproape perfect :) mai am unele dubii dar in principiu te inteleg.

Eu am o amenda de 150lei pt. pescuit fara permis - ilegala de altfel pt. ca aveam tot ce trebuie / zii abuz in serviciu. Hotararea la contestatia mea este amanata de aprox. 1 an si jumatate de instanta. Deci, eu sunt 99,9% convins ca pot avea orice asigurare ca tot voi iesi vinovat. Merita incercat daca ai coloana vertebrala. Ceea ce eu cred ca detin pentru moment.

The following users thanked this post: ntire2000

Offline ntire2000

« Răspuns #16 : 21.Aug.2024, 10:27:32 p.m. »
Toata stima ca ai nervi ca sa te lupti cu morile de vânt.
Din pacate, ADN-ul natiei noastre (si nu numai) e infectat cu coruptie, se pare ca nu exista leac pentru asa ceva.
Aia câtiva care avem imunitate la asa ceva nu contam, suntem considerati erori ale naturii.
Ca albinosii.

Cineva a zis ca am pus link la o fituica online ordinara.
Dar mai sunt si altele - probabil tot "fituici" ....

https://www.news.com.au/technology/motoring/motoring-news/21000-suzuki-cars-recalled-over-potentially-deadly-brake-fault/news-story/49824367fe20378b2d72842f8420dd19

https://www.carsales.com.au/editorial/details/recall-wrap-more-than-21000-suzuki-cars-recalled-137323/

Hai ca aici e vorba de Baleno.... decât 7000 de bucati....

https://www.team-bhp.com/forum/indian-car-scene/264985-maruti-baleno-rs-recalled-over-defective-brake-part.html

Dupa ce mor mai multi .... probabil ca scandalul va exploda.
E greu ca sa moara un miliardar (nu exista vreunul care sa  conduca o coaja de 20000 de euro ca sa se ia vreo masura), de aceea trebuie ca numarul mortilor sa fie semnificativ.
Ca în cazul Takata.
« Ultima Modificare: 21.Aug.2024, 10:50:15 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: GoneFishing, perfidus

Offline GoneFishing

« Răspuns #17 : 21.Aug.2024, 10:58:03 p.m. »
Toata stima ca ai nervi ca sa te lupti cu morile de vânt.
Din pacate, ADN-ul natiei noastre (si nu numai) e infectat cu coruptie, se pare ca nu exista leac pentru asa ceva.
Aia câtiva care avem imunitate la asa ceva nu contam, suntem considerati erori ale naturii.
Ca albinosii.

Cineva a zis ca am pus link la o fituica online ordinara.
Dar mai sunt si altele - probabil tot "fituici" ....

https://www.news.com.au/technology/motoring/motoring-news/21000-suzuki-cars-recalled-over-potentially-deadly-brake-fault/news-story/49824367fe20378b2d72842f8420dd19

https://www.carsales.com.au/editorial/details/recall-wrap-more-than-21000-suzuki-cars-recalled-137323/

Hai ca aici e vorba de Baleno.... decât 7000 de bucati....

https://www.team-bhp.com/forum/indian-car-scene/264985-maruti-baleno-rs-recalled-over-defective-brake-part.html

Dupa ce mor mai multi .... probabil ca scandalul va exploda.
E greu ca sa moara un miliardar (nu exista vreunul care sa  conduca o coaja de 20000 de euro ca sa se ia vreo masura), de aceea trebuie ca numarul mortilor sa fie semnificativ.
Ca în cazul Takata.

@ntire2000 lasa-mi un nr. de telefon via mesaj te rog. daca poti-vrei.

Si apropos, natia ta nu e natia mea sau o fi dar nu suntem siguri dar oricum nu conteaza natia. Conteaza alte aspecte.

The following users thanked this post: perfidus