Autor Subiect: Scurt la bricheta  (Citit de 1814 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mako

Scurt la bricheta
« : 22.Ian.2018, 09:49:05 p.m. »
Am si eu o mica problemuta...Am reusit azi sa fac scurt la mufa bricheta  :-O Am vrut sa fac contact in mufa cu niste fire sa aprind niste leduri si logic, am facut scurt, am atins firele neizolate intre ele.Nu sunt atehnic dar azi am facut-o lata.E complet moarta, nu mai am tensiune, incarcatorul de tel are un led rosu si am testat cu el sa vad daca mai merge mufa si e mort, nu primeste nimic...Banuiesc ca e siguranta arsa dar nu stiu care e, unde e pozitionata siguranta pt bricheta  :-S Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna in ce loc o gasesc in panoul de sigurante? Sau sa iau un creion si sa verific fiecare siguranta in parte?E mai grav decat pare?

Offline Utilizator_Anonim

Re: Scurt la bricheta
« Răspuns #1 : 23.Ian.2018, 06:44:43 a.m. »
Am patit-o si eu la masina veche cu o moneda de 10 bani lipita pe bricheta.
Vezi ca ai 2 panouri de sigurante, unu la motor si unu in habitaclu.
Accesul la cel din habitaclu e dificil, dar acolo e problema.
Ai un panou de plastic la piciorul stang al soferului, prins cu 2 suruburi.
Dupa ce-l dai jos, pe stalp, ascuns e panoul, iar siguranta vezi in carte cred ca e a doua din dreapta jos( nu mai stiu exact) dar iti trebuie o penseta sau sfic, e greu de ajuns la ea.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
Re: Scurt la bricheta
« Răspuns #2 : 24.Ian.2018, 09:12:53 a.m. »
Există o clemă pentru scos siguranţele, cred că e pe dosul capacului cutiei de siguranţe de la motor (la "fosta" mea aşa era, parcă aş zice că şi la Suzuki e la fel).
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT