Autor Subiect: Butoane noi  (Citit de 1137 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dorind

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Ialomita
Butoane noi
« : 18.Ian.2022, 01:21:39 p.m. »
Salut !
Din lipsa de ocupatie  =)) am desfacut 2 butoane false aflate langa priza de bricheta.Am avut supriza sa gasesc 2 mufe pregatite pentru a fi cuplate la butoanele aferente.
Rugaminte : ce butoane sunt acestea , ce fac, si de unde le-as putea cumpara ?
Multumesc !
  • Suzuki Ignis Hybrid

Offline enicky

Re: Butoane noi
« Răspuns #1 : 18.Ian.2022, 02:16:41 p.m. »
    Din cate stiu eu de la ale mele, daca tu ai Ignis hybrid, inseamna ca ai si manual, iar in manual sigur gasesti o imagine/ schita cu toate comenzile, de la cea mai de jos varianta, pana la dotarea full.
     Asa vei avea raspuns la intrebarile tale, mai putin unde gasesti butoanele, pentru ca modelul este nou, deci se presupune ca numai in reprezentanta.
Sau in acest video, dupa min.6.
« Ultima Modificare: 18.Ian.2022, 02:32:15 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dorind

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
    • Ialomita
« Răspuns #2 : 18.Ian.2022, 02:20:50 p.m. »
Ca sa fiu sincer : mai mult ma intereseaza de unde le-as pute procura.Din reprezentanta ? Exclus din cauza preturilor practicate .
  • Suzuki Ignis Hybrid

Offline Calin sb

« Răspuns #3 : 18.Ian.2022, 08:22:19 p.m. »
Faptul ca existe mufele nu trebuie sa te facă sa crezi ca dacă pui butoane va face ceva in plus.
Pur și simplu e mai ieftin sa sa instaleze un singur cablaj la toate mașinile.
Plus ca pot reprezentantele sa mai facă un ban prin “customizare”.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

Offline enicky

« Răspuns #4 : 19.Ian.2022, 12:43:36 a.m. »
Plus ca pot reprezentantele sa mai facă un ban prin “customizare”.
    Da, cablajele sunt prezente, cum am constatat si eu la Vitara Cool, dar problema este ca eu chiar am solicitat la doua reprezentante sa-mi faca o  “customizare”, dar ambele au refuzat pentru ca, motivau ei, nu le sunt permise astfel de lucrari, mai ales in perioada garantiei. Si daca ar face ceea ce le cere clientul, automat spun ei, se va pierde garantia.
     O alta problema ar fi faptul ca unele customizari sunt "mecanice" ca sa zic asa, adica pe romaneste se pun doua fire pana la mufa existenta(cum ar fi oglinda incalzita) si gata, iar altele se fac din CB si ei nu stiu sau nu pot sa le faca. Iar din ce vad eu, butoanele mentionate cred ca actioneaza niste comenzi prin CB, deci posibil ca acolo sa necesite o interventie mai profunda, decat un simplu buton.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #5 : 19.Ian.2022, 01:04:20 a.m. »
Din ce se vede în clip, butoanele alea sunt pentru extraoptiuni, gen lane-assist si hill hold control.
Daca nu ai asa ceva pe masina degeaba montezi butoanele, nu o sa-ti foloseasca la nimic.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού