Autor Subiect: Intrerupere la accelerare S-Cross Hybrid  (Citit de 1031 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Marius_D

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Azuga
Intrerupere la accelerare S-Cross Hybrid
« : 23.Dec.2022, 09:38:37 a.m. »
Salutare grup! Dețin o Suzuki SX4 S-cross  2020 hibrid. Motorul are o problemă, la accelerare, mai ales în sarcină ,în momentul în care ajunge la 2500 RPM,  are o scurtă întrerupere. Mai are cineva problema asta?
  • Suzuky S4 CROSS

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Intrerupere la accelerare S-Cross Hybrid
« Răspuns #1 : 23.Dec.2022, 12:46:22 p.m. »
Salut si bine-ai venit pe forum.  :good:
Ti-am transformat postarea in topic separat, in aria de probleme tehnice.
Sper sa obtii raspunsul dorit de la ceilalti posesori de S-Cross hybrid.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #2 : 23.Dec.2022, 04:52:10 p.m. »
... ,în momentul în care ajunge la 2500 RPM,  are o scurtă întrerupere. Mai are cineva problema asta?
   Nu stiu exact stilul tau de condus si ce consideri tu "întrerupere", dar uneori, functie de cum accelerez se simte o usoara, hai sa zic intrerupere, dar nu e tocmai potrivit termenul, pentru ca dupa acest moment, care este probabil intrarea turbinei, masina accelereaza puternic. Momentul respectiv este insa atenuat de motorul electric care ajuta si el la accelerare, deci "intreruperea" respectiva este in general nesemnificativa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #3 : 23.Dec.2022, 09:58:14 p.m. »
Salutare grup! Dețin o Suzuki SX4 S-cross  2020 hibrid. Motorul are o problemă, la accelerare, mai ales în sarcină ,în momentul în care ajunge la 2500 RPM,  are o scurtă întrerupere. Mai are cineva problema asta?

Eu am boosterjet 1.4 si daca îi dau o talpa mai grea am uneori aceeasi senzatie de lag.
Am expus problema pe aici iar majoritatea au fost de parere ca nu-i bai.
La mine cel mai probabil e din cauza turbinei....

E adevarat ca daca vrei o senzatie nemaipomenita de lag te urci într-un diesel si încearca atunci niste demaraje în forta ca sa vezi ce teapa îti iei.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού