Autor Subiect: Probleme de urmarit la vanzarea masinii  (Citit de 2999 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline saureign

Re: Probleme de urmarit la vanzarea masinii
« Răspuns #20 : 28.Sep.2017, 11:49:44 a.m. »
sunt in asentimentul tau. Si eu am facut cum scrie in lege, si degeaba. Tot sunt bun de plata, pt ca onor statul isi bate joc de contribuabil. Imi ofera o unica solutie: contestare in instanta. N-ai ce face, decat sa-l contactezi pe cumparator.

Cum spuneam, am notificat de doua ori la DRPCIV; pur si simplu, nu i-a interesat: s-au uitat la acte si le-au pus intr-un morman. Curios e ca CNADR ne sfatuieste sa notificam vanzarea la DRPCIV... Astia isi bat joc de noi, iar noi ii lasam, ba ii mai si votam.
Chiar daca faci o cerere la DRPCIV ref la situatia masinii vandute, totul depinde de cumparator: daca a inmatriculat-o, apare el proprietar; daca nu, esti tu bun de plata. Nu stiu (si nici nu cred) ca DRPCIV sa-i amendeze pe cumparatorii care depasesc termenul legal de 30 zile pt inmatriculare.

Mai ca-mi vine sa vand masina si cu banii obtinuti sa deschide diverse procese cu statul si cu administratia locala. Motive se gasesc, duium.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline Ash

« Răspuns #21 : 28.Sep.2017, 02:15:17 p.m. »
Am cautat sa vad daca masina vanduta are rca...are, fix la o luna dupa cumparare...aparent omu a respectat legea...cred ca astia de la allianz sunt dusi...
  • -
Vitara 1.6 Spirit AllGrip Diesel TCSS

Offline f.cristi

« Răspuns #22 : 28.Sep.2017, 02:25:56 p.m. »
Normal, de ce sa-ti dea tie o reducere ca esti bun platnic ? Mai bine mai incaseaza niste bani in plus. Ia sa vezi daca aveai malus cum iti uniformizau urgent si asigurarea noua.

Offline Ash

« Răspuns #23 : 28.Sep.2017, 04:17:42 p.m. »
le-am dat mail sa vad care sunt conditiile pentru a-mi anula rca-ul la ei si sa fac in alta parte...
  • -

Offline f.cristi

« Răspuns #24 : 28.Sep.2017, 04:49:23 p.m. »
De-aia e bine sa treci bonusuri pe asigurarea noua din prima ca dup-aia...S-au văzut cu sacii-n căruță.

Offline f.cristi

« Răspuns #25 : 23.Feb.2018, 04:08:55 p.m. »
Așa ca l-am vânzare dai numerel jos și ii iei asigurarea,astea dacă nu vinzi mașina in weekend
Pai si cum pleaca cumparatorul fara numere ? Numerele rosii se pot obtine rapid ?

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #26 : 24.Feb.2018, 10:48:50 a.m. »
Probabil că o soluție ar fi să îi explici situația, duceți mașina la el acasă, și tu te întorci cu numerele și RCA cu un taxi.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline Ash

« Răspuns #27 : 24.Feb.2018, 10:52:11 a.m. »
Intr-un final problema s-a rezolvat...le-am trimis o poza cu cererea de reziliere a RCA-ului pe care am completat-o dupa ce am vandut masina si un print screen de pe site-ul ASF unde masina figura cu rca nou la o luna dupa ce am vandut-o.
  • -