Autor Subiect: Viena, Austria  (Citit de 4035 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Meltdown

Re: Viena, Austria
« Răspuns #20 : 13.Nov.2017, 11:39:08 a.m. »
Salutare,

Nu am vrut sa deschid subiect nou asa ca postez aici.

Ma gandesc ca in mini-concediu de 1 decembrie sa dau o fuga pana la Viena.

Cei care ati mai fost recent: ce traseu ati ales, pe la ce vama ati iesit, la ce ora ati preferat sa tranzitati Romania(intreb din cauza traficului) si unde v-ati cazat ?

Mersi.

• 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline ...

Re: Viena, Austria
« Răspuns #21 : 13.Nov.2017, 12:07:18 p.m. »
Primavara trecuta a fost ultima oara cand am vizitat Viena, am ales districtul 10 Favoriten, la un apartament inchiriat de o persoana fizica, care acum nu mai e pe booking. L-o fi vandut...A fost circa 60 de Euro pe noapte 2 camere, 2 adulti si 2 copii, parcare gratuita in jurul blocurilor. Cu cateva luni inainte facusem rezervarea. Nici n-am mutat masina, ce-i drept, odata ce am parcat-o si m-am asigurat sa nu fie indicatoare de plata parcare pe termen scurt/lung. Sa fie aproape de metrou, oricum, ce-ti alegi. Vama Nadlac 2 pe autostrada a fost libera la ora 23.00, fiind noapte. Am preferat sa ajung in prima parte a zilei in Viena, ne-am cazat mai repede, dupa cum discutasem cu proprietarul, am dormit 1 ora si ceva si apoi am mers in recunoastere. Vinieta de Ungaria am luat-o de la un MOL din Arad.
Sa fii pregatit sa vezi/auzi multi musulmani, mai ales femei cu copii in parcuri, si negri. Asiatici nu mai zic. Austrieci get-beget, tot mai putini.

The following users thanked this post: Meltdown