Autor Subiect: Scut Grand Vitara  (Citit de 15220 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danval

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 20
Re: Scut Grand Vitara
« Răspuns #10 : 10.Oct.2012, 08:49:14 a.m. »
am sunat la cei de la Taifun insa au uitat sa ma mai sune inapoi,
asa ca am cumparat tabla de Aluminiu striata de 2 cm - 267 lei (as fi vrut de 2.5 sau de 3 dar nu au mai avut la Ambientul nostru) am mers la un tinichigiu auto care mi-a confectionat scutul si mi l-a montat cu 150lei. total: 417lei.
Sunt convins ca nu e la fel de rezistent ca al tau dar nici nu slab nu e. Oricum nu merg eu pe stanci, in cel mai rau caz merg pe drumuri forestiere mai dificile.
poate pun si niste poze mai incolo.

Offline Garett

« Răspuns #11 : 12.Oct.2012, 03:27:32 p.m. »
Am o rugaminte: poti te rog sa pui poze la rezolutie mare, eventual, daca ai, niste schite cu dimensiuni, pp ca tinichigiul a luat niste cote ceva.
Multumesc mult!
  • S-Cross Luxus AT 2017 Cool White Pearl

The following users thanked this post: woe

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 17.Mar.2018, 09:00:34 p.m. »

asa ca am cumparat tabla de Aluminiu striata de 2 cm - 267 lei (as fi vrut de 2.5 sau de 3 dar nu au mai avut la Ambientul nostru) am mers la un tinichigiu auto care mi-a confectionat scutul si mi l-a montat cu 150lei. total: 417lei.

Vreau si eu un scut precum al colegului coq, la fel ca lungime (s-a corodat si mi-a cazut protectia filtrului de particule si mi-e ca si ia vreo piatra). Mai sui si pe forestiere si gol alpin, asta vara era sa pierd plasturele cela de sub baie in niste crengi prin Buila Vanturarita.
Am trimis un mail la baietii de la Taifun, sa vedem daca raspund. Eu nu-s asa filotim, si jumatate din costurile scutului lui coq imi par destul pentru o tabla indoita, gaurita plus cateva suruburi.
@danval poate imi faci o legatura cu tinichigiul care te-a ajutat.

Offline enicky

« Răspuns #13 : 18.Mar.2018, 02:06:38 p.m. »
...asa ca am cumparat tabla de Aluminiu striata de 2 cm - 267 lei (as fi vrut de 2.5 sau de 3 dar nu au mai avut la Ambientul nostru) am mers la un tinichigiu auto care mi-a confectionat scutul si mi l-a montat cu 150lei. total: 417lei.
   Probabil a vrut sa spuna tabla de Al groasa de 2mm.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 19.Mar.2018, 06:50:52 p.m. »
Baietii de la Taifun nu raspund. Sa nu insistam, probabil sunt ocupati, nu-mi plac vanzatorii ocupati.
In alta ordine de idei, vad ca exista pe piata scut motor si scut cutie de viteze si diferential din tabla de 3mm vopsita, are cineva montat asta pt. cutie viteze si diferential? Ambele costa cam 700ron. Poate ar fi bine sa iau de gata, mai putina bataie ce cap, nu fac offroad asa extrem incat sa cred ca mi trebuie mai groasa.