Autor Subiect: Huse dedicate Ignis  (Citit de 1418 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Bobi

Huse dedicate Ignis
« : 04.Ian.2020, 06:27:55 p.m. »
Salut,

Ce parere aveti de aceste huse ?
Din ce vad, pentru bancheta din spate dau doar o husa cand trebuia sa fie doua, doar e bancheta rabatabila 50/50.
Faptul asta ma face sa fiu sceptic in a crede ca sunt dedicate.

In 250 lei gasesc alta alternativa mai buna ?

Offline Bobi

Re: Huse dedicate Ignis
« Răspuns #1 : 08.Ian.2020, 09:20:32 a.m. »
Mi-au venit husele.
Total altceva decat am comandat, au burete de 2mm in loc de 10mm cum scrie in descriere, in plus de asta mi-au pus alt model si pe alta culoare.
Indivizii nu mai raspund la telefon, vad ca nici la email.

Un site de tepari, aveti grija.

Offline ntire2000

« Răspuns #2 : 08.Ian.2020, 10:29:22 a.m. »
La bani mai multi îti luai huse ca lumea, facute exact pentru Suzuki.
Pe astea o sa le schimbi peste maxim un an, ca se tocesc.

https://suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=6359.msg269971#msg269971

Un exemplu de husa, jos în pagina îti alegi masina.

http://www.uleshuzatabc.hu/meretpontos/16_fekete

PS: pe siteul de unde le-ai luat scrie "drept de retur 14 zile", fa sesizare la anpc si returneaza-le daca nu-ti convin.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Bobi

« Răspuns #3 : 10.Ian.2020, 07:18:08 a.m. »
Si cum spuneam, ce teapa mi-am luat, husele nici măcar nu sunt de Ignis, am aruncat cu 280 lei.
Nici nu mai are rost sa fac retur, mai pierd inca 40 lei pe transport (ca vor cu deschidere colet).
Aici despre acesti tepari "tunningro.ro"

Offline ...

« Răspuns #4 : 10.Ian.2020, 08:43:23 a.m. »
ANPC, dacă nu vor retur gratuit. Simplu. Atașezi și răspunsul de la comerciant, dacă ai primit. E vorba de produs neconform comenzii, nu că nu îți place culoarea.

Offline Bobi

« Răspuns #5 : 10.Ian.2020, 09:01:58 a.m. »
Daca ai citit ce scrie in link, ai sa vazi ca nici mama ANPC-ului nu a rezolvat nimic, basca iau raspuns unui cumparator ca poate sa se duca si la presedinte ca ii doare fix in cot, nu au ce sa le faca.

E simplu, fac relclamatie la ANPC, aia imi spun sa vin cu dovezi gen, factura, emailuri trimise, etc. degeaba ca ei au stipulat ca in 15 zile schimba marfa daca nu corespunde, pai aici e șmecheria, eu le trimit marfa inapoi pe banii mei, iar ei mi-o refuza precum este deteriorata sau mai stiu eu ce motiv gasesc, deci caz clasat.

Ca sa ma refulez, le-am trimis un email in care le-am umplut frigiderul cât pentru toata viata lor.

Offline ...

« Răspuns #6 : 10.Ian.2020, 09:33:33 a.m. »
Eu am rezolvat cu ANPC schimbarea covoraselor de cauciuc universale puse la livrarea masinii in reprezentanta Suzuki si folosite 2 luni cu unele originale.

Dar faci cum crezi.

Offline Bobi

« Răspuns #7 : 10.Ian.2020, 09:38:54 a.m. »
Covorasele le-ai luat de pe tunningro.ro ?

Offline ...

« Răspuns #8 : 10.Ian.2020, 09:41:21 a.m. »
Nu. Mi le-a pus dealerul. Unele universale, in loc de originale, cum scria in contract.

Tu, cu achizitie online, esti chiar mai protejat de lege. Nu ar fi stricat deloc reclamatie la ANPC inainte sa le umpli frigiderul, caci nu toate cazurile sunt tratate la fel (exact ca la tribunal). Nici acum nu e tarziu.

Offline Bobi

« Răspuns #9 : 10.Ian.2020, 09:42:51 a.m. »
Ok.