Autor Subiect: REVIZIA 15000KM ori 1 AN - JIMNY  (Citit de 46606 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Jimny - Revizia de 15,000 km / 1 an
« Răspuns #20 : 25.Oct.2015, 02:35:50 p.m. »
@tau - tu vb serios cu grafic de consumabile - e la mintea cocosului ca toata lumea schimba garnitura aia - costul ei este 8 lei - nimeni nu o pune tot pe cea veche inapoi decat daca i se cere... apoi filtrele au si ele pretul lor - inafara de manopera eu nu cred ca exista diferente notabile
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Laurentiu

« Răspuns #21 : 25.Oct.2015, 05:50:04 p.m. »
@aleksanders: in graficul de intretinere din manualul utilizatorului, nu se specifica acest lucru - inlocuire garnitura baia de ulei.

e la mintea cocosului ca toata lumea schimba garnitura aia - costul ei este 8 lei - nimeni nu o pune tot pe cea veche inapoi ...
Daca e vorba despre garnitura de Cu de sub capul surubului de golire, tau are dreptate. Nu se schimba decit cind se RUPE. Garnitura se decaleste (pt etansare) si se repune in montaj pe locul ei.

Daca este vorba de garnitura de la baia de ulei (ceea ce nu cred) - cea din clingherit, se schimba ori de cite ori se demonteaza baia de ulei.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline TVS

« Răspuns #22 : 25.Oct.2015, 09:02:48 p.m. »

@ danyepz: este foarte corect ceea ce spui!
stand acum si judecand la rece - avand in vedere diferentele (foarte) mari de pret pentru aceasta revizie, imi dau seama ca persoana cu care am discutat la Autonet, (dealer situat la doar 5 minute de condus fata de locuinta mea)....
Însemna ca al tău e cel din parcare de la Auchan , cel care rămâne peste noapte , un Jimny alb?
« Ultima Modificare: 25.Oct.2015, 09:04:26 p.m. de TVS »
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline tau

Re: REVIZIA 15000KM ori 1 AN - JIMNY
« Răspuns #23 : 26.Oct.2015, 05:45:11 p.m. »
Intrucat nu pot sa-l pun in pat ... il tin in fata curtii!
Deci nu, cel din parcarea Auchan nu este al meu - intrucat "Albatrosul" meu, este silky silver.

@alexanders: daca acea garnitura ar fi trebuit sa fie schimbata, sunt sigur ca mecanicul ar fi schimbat-o - cand e vorba de incasat bani...ce nu fac  cei de la service...?
« Ultima Modificare: 26.Oct.2015, 05:55:53 p.m. de tau »
  • Jimny, Vitara S, New Jimny