Autor Subiect: piese de schimb  (Citit de 4124 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Grecan Alin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
piese de schimb
« : 12.Ian.2015, 07:52:20 p.m. »
Buna seara tuturor. Am un GV, decembrie 2007, pe care l-am avariat in decembrie anul trecut (m-am trezit cu-n AVC in timp ce conduceam si-am lovit patru masini parcate) si am nevoie de piese de schimb pentru partea dreapta fata (aripa ext.+int., far, masca halogen, oglinda laterala) si capota. Partea de articulatii (brat, planetara, lonjeron, s.cl.) cred c-am sa le iau de noi. Astea ar fi piesele de-nlocuit la prima evaluare. S-ar putea sa apara surprize si la cutie  :-((, da' asta am s-aflu mai incolo. Oricum, daca stiti vreun GV dezmembrat sau de dezmembrat raman dator pana la proxima ocazie.

Multumesc,
Alin

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
Re: piese de schimb
« Răspuns #1 : 15.Ian.2015, 08:24:30 p.m. »
 Salut, sunt doua in Ploiesti la un parc de dezmembrari, una neagra si una alba, dar din cate stiu is cam stricate in partea din fata. Si mai stiu un nene in Turda sau cam asa, care vrea sa dezmembreze una adusa din UK, daca te socotesti cu el si stai catre Bucuresti sau Oltenia, spune-mi si mie sa zic si eu daca vreu ceva de pe la el. Anunturi pt. ambele erau pe OLX, cauta dupa Grand Vitara cu filtru pe judetele mentionate.  Sa ai succes la negocieri.
Ce e ala AVC?

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 15.Ian.2015, 08:38:59 p.m. »
Ce e ala AVC?
Atac Vascular Cerebral.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 16.Ian.2015, 03:43:29 p.m. »
daca ma lasai pana la pensie, tot nu banuiam. M-am gandit ca-i vreo masina sau eveniment rutier. E f. bine c-ai scapat astfel, un foarte bun prieten a cazut cu masina de pe un viaduct (coloana rupta, morga&dingdong, 24 ani, dar pe locul pasagerului) in urma unui asa ceva. Daca nu identifici masinile propuse mai sus, imi spui si ma uit.

Offline mike1234

« Răspuns #4 : 09.Mar.2017, 08:00:58 p.m. »
buna seara . sunt din sibiu si am de gand sa achizitionez o grand vitara 2.0 hdi sau tdi 2003-2004,; intrebarea e urmatoarea ; se gasesc piese de de schimb / care e piata pieselor de schimb? unde le gasim? daca le gasim? la ce preturi ? servisarea cum e etc . va multumesc . daca ma poate ajuta cineva cu informati ? multumesc
  • grand vitara 2.0 hdi 2003

The following users thanked this post: kellogs