Autor Subiect: Ce piese am schimbat la sx4 de la cumparare.  (Citit de 1113 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline laur

Ce piese am schimbat la sx4 de la cumparare.
« : 21.Apr.2018, 10:52:14 p.m. »
Salut. Revin dupa mult timp, trecand totusi ocazional pe aici. Poate si din cauza faptului ca Fiatul meu nu a, avut probleme mai deloc in cei aproape 10 ani si 130000 km. Am o propunere si daca nu este considerata buna rog sa se stearga. Sa spunem ce piese am inlocuit de la data cumpararii si pana in prezent, asta, sa zicem cu aproximatie, ca poate nu mai tinem minte tot. Eu unul am notat. Deci : iulie 2008, caseta de directie, toate amortizoarele, o electrovalva, pompa apa. Cele enumerate au fost schimbate in garantie. Extra-garantie : pivot dreapta (cu bascula cu tot), pompa apa, bloc diode alternator (dar am luat alternator nou pentru ca nu-mi place sa astept, celalalt l-am reparat si este rezerva), 2 fulii motor (?), 2 bielete antiruliu, 4 bujii incandescente. Am folosit doar ulei Selenia recomandat de producator. Sper ca nu am omis nimic. Cuvantul extraordinar spune prea putin despre nivelul meu de multumire fata de aceasta masina. Acum am observat ca am postat gresit.
« Ultima Modificare: 21.Apr.2018, 11:14:07 p.m. de laur »
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET

Offline hugbear

Re: Ce piese am schimbat la sx4 de la cumparare.
« Răspuns #1 : 21.Apr.2018, 11:18:09 p.m. »
Presupun că subiectul e relevant prin prisma analizei de fiabilitate. Am dreptate? Dacă da, cred că ar trebui precizat că interesează doar piesele înlocuite în urma defectării/uzurii în regim normal de exploatare sau pe garanție (defect de fabricație) și nu în urma abuzului, erorilor sau accidentelor. Și probabil ar trebui menționate și piesele/subansamblele reparate din aceleași motive, nu doar cele înlocuite.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline laur

Re: Ce piese am schimbat la sx4 de la cumparare.
« Răspuns #2 : 21.Apr.2018, 11:32:11 p.m. »
Foarte corect. Completeaza ce am gandit si eu dar am omis sa specific. Cat despre piese/subansamble, normal ca se specifica ce s-a schimbat.
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET