Autor Subiect: Vitara pentru navetă  (Citit de 4707 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Soimu

Re: Vitara pentru navetă
« Răspuns #50 : 16.Oct.2019, 03:24:54 p.m. »
Dl.Dan Munteanu,

Daaaaa...nu are rost sa ne certam!...si eu am inteles cand ai scris verbul "a te intersecta" (ca e vorba ca si in geometrie de contact "real"!!!) ca te refereai ca normal Vitara este mult mai solida decat Ignisul si rezista mai bine la un contact direct, si ma gandeam ca in aceasta situatie nu as vrea sa fiu in nicio masina care are de a face cu un TIR, nici macar stationat....

Ei, cu vantul este altceva!...ca posesor de Ignis nu am intalnit TIR-uri de pe contrasens care sa mearga pe drumurile nationale cu 120 km/h sa vad cum se simte curentul de aer! dar pe autostrada am depasit cu Ignisul cu 150km/h TIR-uri care cred ca se deplasau cu 110-120 km/h si nu am simtit nimic deosebit, totul stabil, si nu am avut senzatia aia ca ma ia vantul pe care o simteam pe vremuri cand aveam Tico. Din acest punct de vedere mi se pare destul de ok Ignisul....sunt multumit!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline VictorN

« Răspuns #51 : 16.Oct.2019, 03:46:28 p.m. »
Mașina vine în a2a jumătate a lunii noiembrie. Am luat-o de la Rădăcini Otopeni.
Nu cred ca are sistem mild hybrid.

Mulțumesc!

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14538
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 16.Oct.2019, 04:06:28 p.m. »
Cred ca topicul nu mai are subiect, pentru ca al nostru coleg si-a definit alegerea. Drept pentru care o sa-l inchid.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, kellogs