Autor Subiect: Redtor Oradea  (Citit de 6862 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Redtor Oradea
« Răspuns #10 : 20.Feb.2019, 03:18:04 p.m. »
Mie unul nu mi-a placut de seful de service Gabi (un domn de varsta a treia, cu ochelari, daca nu gresesc). El le stia pe toate, chiar daca eu i-am demonstrat contrariul.

Anul trecut a plecat de acolo reprezentatul pe vanzari Mircea, datorita caruia am tot facut eu reclama Redtorului. Au ramas cativa baieti pe service, din care Adi, seful de service, e tare de treaba. Sa vad la urmatoarea revizie cine e pe acolo pe la vanzari si cum s-a transformat (sau a ramas) Redtorul.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Vecchio

« Răspuns #11 : 25.Aug.2019, 02:37:13 p.m. »
Dacă despre Mircea Ignat faci vorbire, atunci el aste actualul director de vânzări!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline cristidav

« Răspuns #12 : 17.Iun.2021, 08:15:20 p.m. »
Dacă despre Mircea Ignat faci vorbire, atunci el aste actualul director de vânzări!
Extraordinar baiat ! A fost o perioada la Audi, dar a revenit caci aici simte ca ii e locul (si buzunarul, probabil  :P )
In foarte mare procent am ramas pe Suzuki datorita lui si abordarilor cu care am fost tratat.
In continuare, foarte multumit de serviceul asta.  :good:
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )