Autor Subiect: Radiator Clima spart  (Citit de 2148 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline romulus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Radiator Clima spart
« : 04.Mai.2009, 05:22:15 p.m. »
mai fratilor, am radiatorul spart , cel de clima, si trebuie sa-l schimb(are mai multi pori)... astia imi cer 16 milioane!!!!!!!!!!!!!! doar radiatorul!!! plus 3 mil manopera si umplutul cu freon... sunt terminat...stiti vreun parc de dezmembrari pt suzuki  ignis aici in bucuresti?? la autokarma nu aveau piesa... am gasit la o alta firma... i-am si uitat numele.... dar mi se pare ingrozitor de scump... si fac reclama ca au 10 sau 15 la suta reducere!!!

Offline M_TM

Radiator Clima spart
« Răspuns #1 : 04.Mai.2009, 05:46:27 p.m. »
http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0  Salut ,bine'ai venit si regrete pentru incident.Incearca pe linkul de mai sus si vezi ce poti sa gasesti.Bafta

Offline danker

Radiator Clima spart
« Răspuns #2 : 04.Mai.2009, 07:48:30 p.m. »
- Bine ai venit printre noi! pacat ca ai aceasta problema, in Bucuresti nu prea gasesti dezmembrari ignis, stiu ca undeva pe colentina dupa intersectia cu fundeni pe langa benzinaria aia un atelier care repara radiatoarele si incaraca instalatia, daca crezi ca te ajuta...iti urez succes. ;)
- Daca ai putea sa-ti completezi profilul sa stim si noi de unde esti si ce masinutza ai. ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
Re: Radiator Clima spart
« Răspuns #3 : 04.Mai.2009, 11:25:48 p.m. »
va rog sa postati fiecare subiect in categoria sa! Daca nu exista, aveti posibilitatea sa deschideti una noua!

Bine ai venit romulus! Imi pare rau pentru problema ta, sper sa gasesti o rezolvare si sa o postezi aici. Cel mai sigur gasesti in ungaria ... daca are cineva drum pe acolo. Pe la noi slabe sperante sa gasesti de la un ignis dar poate gasesti de la alta masina care se  potriveste (s-ar putea opel agila-modelul vechi)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline miocrl

Re: Radiator Clima spart
« Răspuns #4 : 27.Mai.2009, 03:38:05 p.m. »
salut romulus,
ai rezolvat radiatorul?

uita-te si pe topicul urmator:
http://www.suzuki-club.ro/forum/piese-auto-swift/piese-noi-si-second/