Intr-un fel continui o idee inceputa in alta parte, dar am considerat ca un topic separat pentru modul cum se monteaza paravanturile ar fi mai usor de identificat pentru cei interesati, asa ca am sa descriu cum am montat paravanturile, sau cum scrie in prospect, (paleta de dirijare a ploii si curentilor de aer ), he,he misto nu?
- pentru aceasta operatiune avem nevoie de: paravanturi, niste piese de montaj ( profile U din plastic incluse in kitt-ul de montaj),o surubelnita, instructiunile, vreme frumoasa si un pic de timp liber
1- Se coboara geamul respectiv pana la limita inferioara pentru a lucra lejer in zona respectiva
2- Se introduce usor si cu atentie paravantul in glisiera geamului respectiv
3- Se tine cu mana paravantul si incep sa se monteze in ordinea specificata de mine in poza, prin introducerea fortata a pieselor distantier ( mici profile U de circa 5cm lungime)in glisiera geamului, odata pentru fixarea paravantului in glisiera si pentru a pastra distanta necesara pentru ca geamul sa se poata misca lejer in glisiera, dupa care se ridica geamul de cateva ori pana la limita de sus astfel ca piesele si paravantul sa se aseze cum trebuie si.... gata.