Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki IGNIS
»
Diverse IGNIS
»
intrebari cumparare Ignis
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
5
6
7
8
9
[
10
]
Mergi Jos
Autor
Subiect: intrebari cumparare Ignis (Citit de 35675 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
florin m.
Newbie
Mesaje postate: 14
Re: intrebari cumparare Ignis
«
Răspuns #90 :
05.Aug.2013, 03:44:56 p.m. »
ms fain! deocamdata conduc vechea masina, dar intr-o saptamana o sa preiau ignisu si dupa am sa pot da si eu cu parerea despre una, despre alta ... sper doar de bine!
memorat
sushi
Newbie
Gen:
«
Răspuns #91 :
26.Aug.2013, 04:47:40 p.m. »
Salut.
M-ar ajuta o parere.
Am un Ignis, 1.5 benzina, 4x4, full option, 2007, 85.000 km - pe care din decembrie 2012 i-am pus si instalatie BRC ultima generatie, instalatie GPL montata la Vernesti, Buzau (cunoscatorii stiu).
Cu Ignisul nu am avut probleme. E o masina corecta.
Am posibilitatea de a cumpara o masina care a fost folosita in interes de serviciu, VW golf 5, 2007, 1.9 tdi , 150.000 km- la un pret sub piata.
Nu m-as desparti nici de ignis, ca m-a scos din zapada, cu 4x4 si garda inalta - cand alte masini erau blocate, insa 2 masini intretinute simultan nu e fezabil.
Altfel, conduci in golf 5, altfel in Ignis - clase diferite de masini, pentru motivul acesta si pretul - as face achizitia si as vinde Ignisul.
Cu ignisul nu am avut si nu vad chestii mari sa pice, cu instalatia de GPL - ar fi trebuit sa o instalez de la inceput. Costuri aproape injumatatite la combustibil - vs roata de rezerva in portbagaj.
Sfaturi?
Multam.
memorat
shpeedy
Hero Member
Mesaje postate: 11865
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #92 :
26.Aug.2013, 05:44:01 p.m. »
O vorba din batrani spune sa
nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard
...
Pe baza celor relatate de tine, eu n-as da Ignis-ul pe Golf, pe urmatoarele considerente:
- Ignis-ul il cunosti, stii ce probleme are/ce "surprize" iti poate "rezerva", pe cand Golful e o necunoscuta;
- fiind masina de servici, Golf-ul poate intra in urmatoarele situatii de "folosire": a fost pool-car desemnata unui grup de utilizatori in care fiecare a "dat" cum a putut/stiut mai bine SAU a fost masina cu un singur sofer care - la fel - a "dat" in ea ca "doar e masina de servici" SAU a fost masina cu un singur sofer care a avut grija de ea (din ce m-am lovit, aceasta ultima categorie are foarte putini adepti, cel putin in Romania);
- pe Ignis ai facut o investitie (GPL-ul) care in mod sigur nu e inca amortizata (si pe care nu cred c-o s-o amortizezi prin vanzare);
- masinile au acelasi an de fabricatie, dar Golf-ul are dublu de km (cine stie in ce conditii, si oricum la un numar de km la care mai pica una-alta);
- dpdv al consumului, nu cred ca te scoti mai bine cu TDI-ul in fata GPL-ului;
- dpdv al intretinerii, Golf-ul ar fi mai scump;
- cred ca garda la sol si 4x4 Ignis-ului te ajuta mai mult in traficul de zi-cu-zi, decat comportamentul relativ sportiv al Golfului (comparativ cu Ignisul).
Parerea mea...
«
Ultima Modificare: 26.Aug.2013, 05:49:51 p.m. de shpeedy
»
memorat
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
sushi
Newbie
Gen:
«
Răspuns #93 :
27.Aug.2013, 10:24:20 a.m. »
Zici bine cu vorba din batrani! Multam de raspuns
memorat
pisica
Newbie
Mesaje postate: 1
Braila
«
Răspuns #94 :
26.Iul.2016, 08:31:48 a.m. »
Va salut!
M-am inscris pe acest forum, deoarece intentionez sa schimb Solenza, cu un Suzuki 4x4, fiind pasionat de pescuit si de iesirile la munte. Dupa ce am cantarit avantajele si dezavantajele diverselor modele, m-am hotarat la Ignis, despre care am citit in general doar lucruri bune. Modelul 4x4, e destul de rar, exista la vanzare vreo cateva bucati, in toata tara. Am gasit doua bucati la Valenii de Munte, asa ca intentionez sa merg sa le vad. Una e inscrisa, dar din 2002, cealalta, mai noua, adusa recent din Germania, e vorba despre aceasta
http://olx.ro/oferta/suzuki-ignis-4x4-1-5i-euro4-germania-ID6A2hC.html#75d9e6a2ea
M-ar interesa sa stiu unde as putea verifica daca km sunt reali si nu in ultimul rand, daca m-ati putea sfatui de ce sa tin cont, cand merg sa verific masina.
Multumesc anticipat pentru orice sugestie.
memorat
Dacia Solenza
Tipărire
Pagini:
1
...
5
6
7
8
9
[