Salutare tuturor!
Oferta promoțională în cauză este un fel de mare enigmă. Nu am reușit să mă lămuresc sau să mă lămurească cineva de când până când a fost aplicată în anul 2018, respectiv condițiile de aplicare.
În martie 2018, odată cu demararea programului rabla am fost la doi dealeri (din Suceava și Bacău) care mi-au vorbit de ea. Am achitat anansul pentru achiziționarea unui Suzuki Vitara 1.6 Passion pe data de 22 martie iar pe 30 am achitat diferența. Pe 23 aprilie am ridicat mașina de la Auto Padova Bacău.
A trecut anul și în aprilie 2019 am fost la revizie. Surpriză...sumă de plată 702 lei. Nu tu promoție, nu tu nimic. Nu tu o lămurire de ce nu am beneficiat de promoția prezentată în 2018. Ca să nu fiu nemulțumit au promis că la următoarea fac un discont. Sic!
Am trimis mail la Suzuki România și am pus o întrebare simplă: care a fost perioada de aplicare a promoției?
Nu am primit un răspuns în acest sens. M-au întrebat în schimb de ce mă interesează. Au justificat că pentru a putea oferi un răspuns să le transmit eu VIN și numele dealer-ului de unde am cumpărat mașina. Nu am înțeles ce treabă avea una cu alta, când puteau transmite un răspuns simplu la o întrebare clară. În plus au susținut că promoția nu a fost mediatizată pe posturile TV ci doar prin intermediul dealerilor.
În fine, le-am spus când am cumpărat mașina și de unde și totul a rămas ca în tren.
Încă aștept...
Știe cineva totuși în ce interval s-a aplicat promoția și dacă existau anumite condiții?