Autor Subiect: Cumpar roata de rezerva pentru Suzuki Vitara 2017 pe 17"  (Citit de 3326 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline romy 29

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Petrosani
Buna Tuturor,
Doresc sa cumpar o roata de rezerva pentru suzuki Vitara din 2017.
Acum am pe msina jantele originale cu care a venit masina pe 17", de aceea vreau sa cumpar o roata cu janta care sa fie compatibila cu cauciucurile si cu jantele existente pe masina.
Daca stiti de unde as putea cumpara asa ceva sau ce solutii am, va rog sa imi spuneti.
De preferat as vrea o roata normala chiar daca voi pierde acel spatiu.
Multumesc!
  • Suzuki Vitara

Offline Catalln

Re: Cumpar roata de rezerva pentru Suzuki Vitara 2017 pe 17"
« Răspuns #1 : 01.Iul.2018, 07:53:31 p.m. »
Aici?
Sunt doar 17 pagini, spor la rasfoit.

si

Aici ai oferta ...
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline romy 29

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
    • Petrosani
« Răspuns #2 : 01.Iul.2018, 08:14:29 p.m. »
Catalln, multumesc pentru ajutor.
Topicul cu oferta din cate am vazut eu este expirat din 2015.
Cat despre celalalt topic l-am citit si eu, dar am vazut numai solutii alternative.
As vrea daca se poate sa imi recomande cineva de unde sa pot achizitiona o janta compatibila cu cele originale pe 17", pe care sa pot pune un cauciuc de iarna.
Ultima varianta la care as vrea sa apelez este cea cu roata ingusta, tinand cont de faptul ca eu detin o versiune 4wd.
Multumesc!
  • Suzuki Vitara

Offline jante.otel

« Răspuns #3 : 02.Iul.2018, 11:05:21 p.m. »
Salut @romy 29 ,
Optiunile nu sunt foarte generoase in ceea ce priveste roata de rezerva pentru Vitara ta. Una este janta normala de tabla cu dimensiunea 61/2x16, respectiv (ultima ta alegere) janta slim 4x16. Anvelopele montate pe cele 2 tipuri de jante confera un diametru total al rotii compatibil cu rotile tale de 17".
In cazul in care vrei sa folosesti roata doar ca rezerva sfatul meu ar fi sa nu folosesti valva cu senzor pe motiv de cost: e peste 160 ron o astfel de valva si e posibil (si preferabil) sa n-o folosesti niciodata. Una simpla e 2-3 lei si e perfect pt ce ti-ar trebui tie.
Jantele le poti gasi in sectiunea Bursa auto de pe forum, sau de la o pravalie specializata.
Odata ce-ai lua janta de tabla ar trebui sa iei si anvelopa de la un dealer/magazin de piese auto. Dimensiunea anvelopei la roata normala o ai in cartea masinii; pt janta slim anvelopa e 135/90R16 - recomandata de Magyar Suzuki Corporation.
Cel mai ieftin iesi sa-ti faci roata din componente (janta + anvelopa + valva) pe care sale montezi la o vulcanizare si cel mai comod s-o iei de-a gata de la reprezentanta sau de pe net. Atentie ca pe net nu toate rotile compatibile sunt chiar pt Suzuki! Poate sa difere gaura centrala sau profilul discului astfel incat discul sa-ti loveasca in etrier.
Pentru alte detalii, chiar indicatii exacte de unde sa iei jantele, putem discuta pe mesaj privat.  :D
Bafta multa,
jante.otel
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 04.Iul.2018, 06:19:30 p.m. »
Olx, la dezmembrări găsești minim vreo 10 Grand Vitara, poate doar la cauciuc să fii atent sau să iei altul. Toate au roti rezerva. Pe a mea n am folosit o niciodată, in 10 ani...

Offline andrei_r0

« Răspuns #5 : 28.Feb.2019, 10:11:43 a.m. »
Ultima varianta la care as vrea sa apelez este cea cu roata ingusta, tinand cont de faptul ca eu detin o versiune 4wd.

Si eu am Allgrip, si am roata ingusta de rezerva (a venit gratis, pe langa kitul de pana), ar afectat sistemul de 4x4, faptul ca este ingusta? Adica, mergi cativa km cu ea, sa inchinga asa tare transmisia?
  • Suzuki Vitara Facelift - Passion 1.4 Boosterjet Allgrip - Atlantis Turquoise Pearl Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic

Offline steph

« Răspuns #6 : 28.Feb.2019, 10:21:09 a.m. »
Nu. Daca are diametrul similar cu celelalte.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: andrei_r0