Autor Subiect: Service bun in Iasi  (Citit de 5776 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sezzz

Re: Service bun in Iasi
« Răspuns #10 : 14.Apr.2016, 11:05:48 p.m. »
Caseta de directie o banuiesc si eu, insa din pacate nu am de unde sti exact.. sper sa gasesc pe cineva capabil.

Recomand sa mergeti si la Radburg Soft (http://cedol.premio.ro/branch), pentru constatare (20 lei, pusa pe rampa).
Este un mecanic care se pricepe, mai ales dacă îi mai daţi şi detalii despre ce aţi mai făcut și ce ați mai schimbat la mașină.

« Ultima Modificare: 14.Apr.2016, 11:08:34 p.m. de Sezzz »
  • Suzuki Swift

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #11 : 15.Apr.2016, 12:11:48 p.m. »
Am încercat să fug de amatori și să apelez la o firmă cu experiență în domeniu și atestată pentru astfel de intervenții... ceea ce recomand tuturor.

Nu am apelat la serviciile firmei din Vatra Dornei dar i-am recomandat fratelui meu să-şi repare maşina la ei. A fost foarte mulţumit de profesionalismul şi amabilitatea personalului de acolo. Pentru că se pot desprinde concluzii eronate din câteva postări succesive, care pot afecta negativ munca unor oameni şi prestigiul firmei lor consider firesc să intervin pentru a clarifica lucrurile.
Şi trebuie să îmi fac şi mea culpa. După discuţia cu frate-meu, am afirmat că voi face o scurtă recenzie aici, mai ales că iniţiatorul topicului scria în ultima postare că au apelat colegi de forum la serviciile firmei dar nu au postat recenzii... Scuze pentru întârziere.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline DUD

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • Iasi
« Răspuns #12 : 13.Mai.2016, 08:16:20 p.m. »
Am depistat problema, este caseta de directie, asa cum banuiam..asta s io protectie de metal prinsa intre toba si ceva fieratanii care zdranganeau.
Unde ma sfatuiti sa merg pentru reconditionarea casetei? am inteles de vatra dornei. poate ceva mai aproape de iasi?

Multumesc anticipat!

P.S. Pentru schimbat boxe si insonorizare cum trebuie..stiti pe cineva?
  • Suzuki swift 2005 1.3

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 13.Mai.2016, 09:20:00 p.m. »
Unde ma sfatuiti sa merg pentru reconditionarea casetei? am inteles de vatra dornei.
Ia legatura telefonic cu papi_grasu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Sezzz

« Răspuns #14 : 15.Mai.2016, 03:41:08 p.m. »
... problema, este caseta de directie...
Unde ma sfatuiti sa merg pentru reconditionarea casetei... poate ceva mai aproape de iasi?

RTM Iasi, comuna Holboca.
https://goo.gl/maps/YMMHiFxMuQ92
  • Suzuki Swift

Offline Sezzz

« Răspuns #15 : 31.Oct.2016, 12:12:57 a.m. »
Am depistat problema, este caseta de directie, asa cum banuiam..asta s io protectie de metal prinsa intre toba si ceva fieratanii care zdranganeau.
Unde ma sfatuiti sa merg pentru reconditionarea casetei? am inteles de vatra dornei. poate ceva mai aproape de iasi?

V-ati remediat problema? Daca da, unde, si daca sunteti multumit?
  • Suzuki Swift