Autor Subiect: Dealer Suzuki Bacau  (Citit de 33239 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline smill

Re: Dealer Suzuki Bacau
« Răspuns #50 : 14.Mar.2019, 09:33:27 p.m. »
Eu m-am lămurit cu cei de la Bacău. Nu mai calc în viata mea pe acolo. Am avut o dauna de la un câine, a durat 4 luni pana au venit toate piesele! Inițial mi-au spus ca va dura câteva săptămâni! Nu au în tot service-ul ala clipsuri de alea de plastic de fixare pentru bandouri sau alte elemente plastice în jurul rotii, când suni la ei nimeni nu știe nimic de piese.... Sunt în "back order", asta este răspunsul când întrebam de piese.
Îl suni pe ala de la recepție service.. te pune sa suni pe băiatul de la magazie, întrebi pe băiatul de la magazie, ala nu știe nimic... îl suni pe șeful reprezentantei, ala te pune sa suni pe băiatul de la magazie s.a.m.d.

Ce am observat ca unu-i mai șef ca altul, au sediul social în Iași... Am sunat la Iași... De acolo te trimit la Bacău pentru răspunsuri. În final te ajung frustrarile cu telefoanele, cu timpul pierdut, cu minciunile și când vrei sa vorbești cu conducătorul de unitate... îți face semn în scârbă ca vorbește la telefon și să-i respecți intimitatea cât vorbește, aștepți încă 20 min și vezi ca nu iese din birou. Apoi,când în final iese din birou... se așteaptă să-i mulțumești după 4 luni de luare a clientului de prost. Dar nici eu nu-s dus la biserică prea mult și i-am spus de fata cu jumate de angajați că-i cel mai slab manager pe care am văzut! Mai ridica și tonul!

Nu recomand acest service.
Piesele ce s.au schimbat erau piese uzuale de decor fata spoiler, far ceata etc.
  • Seat Ibiza, Suzi Vitara 1.6 allgrip

Offline ntire2000

« Răspuns #51 : 14.Mar.2019, 10:49:11 p.m. »
Nu au în tot service-ul ala clipsuri de alea de plastic de fixare pentru bandouri sau alte elemente plastice în jurul rotii, când suni la ei nimeni nu știe nimic de piese.... Sunt în "back order", asta este răspunsul când întrebam de piese.

probabil nu le merge netul.
asta mi-a dat la prima cautare pe google cu "clips plastic vitara".

https://www.foerch.ro/articole-service-auto/elemente-de-fixare-tapiserie-elemente-din-plastic/dibluri-auto/elemente-de-prindere-suzuki#Bestellinfo

plimbatul între reprezentante seamana foarte mult cu ce a patit colegul remarque.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #52 : 15.Mar.2019, 08:21:57 a.m. »
pai fara suparare, dar decât sa stai 4 luni sa te uiti la ea ca n-au chef sa ti-o repare, sau decât sa te stresezi ca ti-au bulit aia ceva la masina la revizie, mai bine faci o zi pe drum pâna dincolo.
si chestia asta e valabila cam la toate marcile de masini nu e suzuki un caz special.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline augustinionut

« Răspuns #53 : 15.Aug.2021, 08:13:07 p.m. »
Am masina la ei de pe data de 8 iulie 2021. Nu au gasit inca sursa zgomotului.
  • Baleno 1.2