Autor Subiect: Actuator cu motoras pentru incuiat descuiat usa spate  (Citit de 981 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Actuator cu motoras pentru incuiat descuiat usa spate
« : 12.Oct.2020, 09:02:25 p.m. »
de muuult timp nu se mai incuie/descuie din cheie usa spate stanga. se incuie descuie doar de butonul cu rosu din interior.

(pentru ca am desfacut usa pentru o alta problema, o sa fac topic separat, m-am pus sa remediez si problema incuierii)

am masurat si vine un impuls electric la fire asa ca am fost nevoit sa avansez cautarile inspre actuator.

asa ca acum am nevoie de un motoras din acesta sau de un ansamblu intreg. am masurat motorasul si are 4 Ohmi. nu imi imi miroase a bine.

Sfaturi?

Pt a scoate ansamblul, dupa ce am desfacut usa:
-  am scos cele 3 suruburi(stea) de la broasca-pe exteriorul usii
- am fost nevoit sa mai scot 2 suruburi(Cruce si cap de cheie) unul exterior sub cele 3 de la broasca si unul interior sub triunghiul negru de la geam - suruburi ce tin ghidajul geamului. De ce? pentru ca ansamblul nu iasa altfel de acolo. si asa a iesit cu greu.
- am scos ansamblul prin rotire si putin fortare cu atentie sa nu rup clema de blocare a usilor din interior si prin impingere ghidaj geam in directia K. In poze se vede ca D e mai mic decat S si L e mai mare decat T daca tragi de sina geam in sus.

am gasit asta:
https://www.aliexpress.com/i/4000402289098.html?spm=2114.12057483.0.0.52d53f6f1CheAY
« Ultima Modificare: 12.Oct.2020, 09:17:56 p.m. de miocrl »
  • https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara

Offline gigel

Re: Actuator cu motoras pentru incuiat descuiat usa spate
« Răspuns #1 : 13.Oct.2020, 09:43:15 a.m. »
   Bună ziua!
   Din experienţa mea cu acest tip de mecanism, de obicei, nu motorul se arde ci, axul motorului se roteşte, fără a antrena si melcul.  De obicei, este suficient să scoţi melcul de pe axul motorului şi să pui un adeziv, astfel incât acesta să devină solidar cu axul motorului. De multe ori, melcul este crăpat aproape insesizabil.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

The following users thanked this post: kellogs

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 13.Oct.2020, 02:48:09 p.m. »
am verificat din nou. nu misca nimic

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 13.Feb.2021, 05:29:25 p.m. »
am luat incuietoare din dezmembrari pana la urma 80 de lei