Autor Subiect: Cum iti cumperi Suzuki din Ungaria  (Citit de 11754 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Fujitsu

Re: Cum iti cumperi Suzuki din Ungaria
« Răspuns #60 : 17.Aug.2021, 05:18:13 a.m. »
Poți cumpara din Ungaria la “preț întreg”, nu la cel cu discount. Cumperi fără TVA acolo și plătești TVA ul in România - așa sunt regulile.
In ce privește discountul special - se aplica doar persoanelor cu domiciliul in Ungaria și care înmatriculează acolo mașina. Sunt criterii stricte de acordare a reducerii de preț pentru a preveni exportarea mașinilor cumparate ieftin …
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline gabi males

« Răspuns #61 : 17.Aug.2021, 03:46:03 p.m. »

Pe mine ma intereseaza subiectul mai ales deoarece nu am reusit sa gasesc nicaieri in Romania Vitara allgrip cu AT . Se pare ca nu mai sunt disponibile la noi.

Din toamna vor veni si la noi.

• Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #62 : 28.Nov.2021, 07:22:30 p.m. »
Am si eu o intrebare . Daca vreau sa cumpar o masina noua de la unguri , ce sume se platesc acolo in afara de pretul masinii , numere si asigurare si ce sume platesc apoi in Romania la inmatriculare ? Asta ca sa fac la anul o vizita la vecini pentru un S Cross daca se merita . Multumesc anticipat . :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Fujitsu

« Răspuns #63 : 28.Nov.2021, 07:28:49 p.m. »
In România plătești TVA la valorea facturată in Ungaria, fiind mașina noua.
In Ungaria plătești TVA pe care teoretic il poți apoi recupera dovedind ca ai exportat mașina. Practic știu ca sunt niste piedici, dar nu e imposibil.
Restul (Înmatriculări provizorii) nu sunt sume semnificative.

Prețurile din Ungaria sunt cu discount pentru rezidenți având in vedere ca fabrica e acolo. Trebuie văzut concret la dealer dacă acorda discount și in situația exportarii imediate a masinii.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4