Autor Subiect: New Vitara vs Volkswagen T-Roc  (Citit de 5442 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline huminiuc_radu

Re: New Vitara vs Volkswagen T-Roc
« Răspuns #20 : 28.Aug.2017, 01:15:39 p.m. »
Se testeaza la 50 de km/h pentru ca la viteza aceasta de deplasare impactul cu un obiect masiv ( inert ) provoaca prin deceleratie lovirea inimii de stern ,bineinteles si traumatizarea altor organe interne culminand cu creierul, cu efect mortal.Indiferent de tipul de centura sau airbag folosit. Nici un producator auto nu iti garanteaza ca scapi cu viata in urma unui impact la viteza de 80 de km/h cu toate ca fizic poti sa nu te lovesti sau sa fii lovit de nici un element constructiv auto.
  • Vitara 1,6 VVT AllGrip Passion MT

Offline Leutz

« Răspuns #21 : 28.Aug.2017, 01:57:34 p.m. »
Sunteti demult off-topic. Ramaneti va rog la aspecte legate de cele 2 modele din titlu.

Off-topicul va fi inlaturat.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline daktery

« Răspuns #22 : 16.Mai.2018, 09:29:59 a.m. »
Salutare,

Sa nu zic ca nu mi-am dat si eu cu parerea despre concurentii vitarei din grupul VAG.
1. T-roc la dotari similare cu vitara  este cu 50% mai scump,daca  dispui de banii astia probabil ca se merita.
2. la Skoda...nici macar Karoq nu este in clasa cu vitara, eu zic ca skoda nu are masina in segmentul asta.
3. la Seat doar Arona este in clasa cu Vitara...Ateca este in clasa superioara, iar Arona este este sub Vitara din punctul meu de vedere.
  • Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT