Autor Subiect: Furnizor anvelope de evitat  (Citit de 3353 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

Re: Furnizor anvelope de evitat
« Răspuns #10 : 11.Oct.2016, 07:21:34 p.m. »
Anul trecut am pus ochii pe un set de anvelope de la autobon.ro.
Dupa ce m-au taraganat aproape o luna,  m-am reorientat si am luat din alta parte.

Fiind intr-un moment mai delicat nu am mai facut reclamatie la ANPC deşi meritau cu varf si indesat.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ciocoiconstantin

« Răspuns #11 : 11.Oct.2016, 07:25:05 p.m. »
 Dan T,  pentru ce cauciucuri ai optat?Eu locuiesc chiar in Chilia V.si m-am saturat sa tot schimb cauciucuri.
  • sx4 1,6 gs 4x4
sx4 1,6 4x4 2007

Offline Dan T

« Răspuns #12 : 11.Oct.2016, 07:37:08 p.m. »
Dan T,  pentru ce cauciucuri ai optat?Eu locuiesc chiar in Chilia V.si m-am saturat sa tot schimb cauciucuri.

Salut vecine  :)
Îți dau mâine link-ul.  Nu am reținut denumirea exactă a anvelopei, am toate informațiile la birou.
Rahaturile astea de Sailun pentru drumul de la TV la Chilia par foarte bune dar pentru asfalt NU.
Dacă vrei sa le vezi fizic, ma găsești la Tudor, la Vital,  până duminică
« Ultima Modificare: 11.Oct.2016, 07:42:30 p.m. de Dan T »
  • Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

The following users thanked this post: ciocoiconstantin

Offline Dan T

« Răspuns #13 : 11.Oct.2016, 07:48:24 p.m. »
Dacă ai tot Vitara cu scut montat, ai grija.
L-am îndoit rău într-un șleau prin plantație. Am scurtat-o peste câmp de la Ceatalchioi și l-am făcut varza. Este foarte moale tabla, nu te baza pe scut.

Offline enicky

« Răspuns #14 : 11.Oct.2016, 10:27:13 p.m. »
 M-am uitat putin dupa aceste anvelope : https://www.compari.ro/anvelope-c3615/sailun/ice-blazer-ws-t1-215-55-r17-94t-p177624719/, de care n-am auzit, si pe care magazine consacrate vad ca nu le au in stoc!
  Foarte frumos ca ne-ai avertizat, dar cu tot respectul, scuza-ma, dar eu n-as fi pus pe masina cauciucuri de 2(sute) lei. ! Si din discutiile colegilor cred ca niciunul nu si-ar cumpara asa ceva !
   Unde a fost experienta ta de 30 de ani, zau ?!!! Intrebarea e retorica.
   Nu vreau sa te ofensez/jignesc(iarta-ma daca am facut-o!) dar chiar nu-mi vine sa cred ca ai cumparat asa ceva !!!! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #15 : 11.Oct.2016, 11:16:36 p.m. »
@Dan T: sa-nteleg bine - pe langa faza cu scutu', ai reusit sa-ti busesti si doua anvelope in peregrinarile tale?! Fara suparare, dar esti sigur ca de Vitara ai nevoie? Un pick-up nu crezi ca ar fi fost mai potrivit/mai rezistent?

Referitor la anvelope, intre chinezestile Sailun si marcile premium (Michelin, GY, Dunlop, Bridgestone) mai sunt inca o multime de marci si modele de anvelope bune... Te-nteleg ca trebuia sa-ti iei ceva pana iti veneau anvelopele bune, dar cred ca gaseai si doua SH-uri mai acatarii care sa te tina vreo doua saptamani sau cat ai nevoie. Asta ca sa nu mai zic ca in loc de Sailun puteai lua 4x jante de tabla pe 16in si niste AT-uri cu balon mai mare (65 in loc de 60) si aveai o masina mai pregatita pentru coclauri...

Parerea mea...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Dan T

« Răspuns #16 : 12.Oct.2016, 11:28:36 a.m. »
Sa detaliem nitel aceste porcarii numite Sailun.
In mod normal, la ora asta, trebuia sa fiu pe un macadam foarte taios. O sa fiu maine  ;)
Calcul aritmetic simplu. O anvelopa Continental din dotare costa cca 600 lei. Trei anvelope de rahat costa... tot cca. 600 lei.
Din cele 4 anvelope, din dotare, una am aruncat-o, una a ramas dar are un petec, pe calea de rulare (maricel). Daca mai distrug o anvelopa deja sunt pe minus  :-?

Intre timp am primit un raspuns neplacut... Anvelopele mele comandate nu mai vin  :-(( Era vorba de Bridgestone DriveGuard

M-am reorientat catre http://anvelope-discount.ro/anvelope/anvelope-turism/anvelope-nokian/weatherproof/all-seasons/21565/r16/102h/20248

Cat despre alegerea masinii, alegerea este aproape buna. Doar aproape. Parca incep sa suspin dupa un Duster.
« Ultima Modificare: 12.Oct.2016, 11:30:38 a.m. de Dan T »

Offline shpeedy

« Răspuns #17 : 12.Oct.2016, 11:51:21 a.m. »
Daca faci iesiri in afara asfaltului (sau rulezi pe asfalt prost), s-ar putea ca intr-adevar un Duster sa fie o alegere mai potrivita.

Ma uitam si eu dupa Nokian Weatherproof si am vazut ca - in general - au review-uri bune pentru niste all-season-uri. Daca nu-ti iese nici faza cu Nokian-urile, eu mi-am luat pentru SX4 Yokohama Geolandar G012 - au si pe 215/65R16. Sunt AT-uri, deci nu se apropie de specificatiile de consum si franare ale Nokian-urilor, dar eu sunt multumit de ele...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Dan T

« Răspuns #18 : 12.Oct.2016, 12:18:50 p.m. »
Off topic, oricum suntem de mult off  ;) am vorbit cu cei de la http://dojomotorsports.ro/ pentru un scut custom. Un bun prieten offroad-ist m-a trimis la ei. Cand voi avea mai multe detalii voi posta. Tot ce stiu, deocamdata, este ca il va face din aluminiu de 5mm. Ma voi duce cu masina la ei, peste vreo 10 zile,pentru a lua dimensiuni, puncte de fixare etc.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14540
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 12.Oct.2016, 01:37:15 p.m. »
Va propun sa renuntam la off-topic si sa ne concentram energia pe blamarea furnizorului de anvelope.
Multumesc!
« Ultima Modificare: 12.Oct.2016, 06:05:11 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: rexkrokiDAU