Autor Subiect: zgomot neidentificat la rulare s-cross  (Citit de 13510 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline suzukica

Re: zgomot neidentificat la rulare s-cross
« Răspuns #50 : 22.Feb.2014, 11:10:06 a.m. »
Esti multumit de ea?

Offline danteiu74

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
  • Gen: Bărbat
  • S-CROSS 1.6 DDIS ELEGANCE TOP ALLGRIP
« Răspuns #51 : 22.Feb.2014, 12:16:47 p.m. »
Acum, da! Am ajuns la 8000km/rulaj, consum mixt 5.0%, sa vedem peste vre-un an, doi, cateva revizii, daca va ramane la fel de "legata".
"Porcul adevarat, la nevoie se cunoaste."(sintagma populara readaptata in context)

Offline suzukica

« Răspuns #52 : 22.Feb.2014, 12:25:09 p.m. »
Este important acest lucru, s-o folosesti cu placere!

Offline cristidav

« Răspuns #53 : 22.Feb.2014, 03:01:18 p.m. »
Pe drumurile noastre, putin probabil. A mea deja sufera de inceput de reumatism :))
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Silfax

« Răspuns #54 : 19.Iun.2014, 05:11:08 p.m. »
Azi am crezut ca voi intra in randul celor ce se plang de "greieri". Chiar ma gandeam ca la SX4 in 5 ani de zile nu am avut parte de asa ceva, iar la S-Cross dupa primii 300km deja incep sa aud zgomote. Scriu istorioara aceasta deoarece se poate intampla oricarui posesor de S-Cross, care in momentul in care conecteaza vre-un device la priza de bricheta a masinii, are sansa sa inceapa sa auda in consola centrala un zgomot enervant. In cazul meu acesta se datora capacului de priza, ce odata ridicat, atingea foarte usor plasticul consolei, iar pe diferite denivelari, batea ritmic in aceasta. Problem solved.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #55 : 16.Ian.2015, 11:55:58 p.m. »
Confirm si eu fenomenul.  :)

De obicei am in bricheta alimentatorul de la gps, care are o forma oarecum ovala. Uneori auzeam ceva greierasi, uneori nu. Pana m-am prins de cele pe ca le relata mai sus @Silfax. De atunci incarcatorul gps-ului sta asa _ nu asa I si nu mai "greiereste" nimic.   :)