Autor Subiect: Inchidere torpedou  (Citit de 5832 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline flord

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
  • Gen: Bărbat
Inchidere torpedou
« : 03.Ian.2014, 03:00:17 p.m. »
La multi ani tutror!
Am de ceva timp o problemuta cu torpedoul. Dupa ce am depasit cu succes problemele legate de capacul stramb al torpedoului si cu greierasii am ajuns la alta. Imediat dupa ce s-a blocat pe inchis torpedoul si l-am deschis prin fortare cu o surubelnita, "Yala" acestuia a cedat. S-a rupt parghia din plastic care actioneaza mecanismul. Am incercat remedierea ei cu intarituri de metal si cu pistolul de plastic dar fara rezultate multumitoare. Am ajuns la inlocuirea lui. Dar surpriza, nu prea il gasesc la magazinele de profil. Daca are cineva idee unde se poate gasi il rog sa ma contacteze. Multumesc anticipat. Bafta!
Toate bune,
Flavius

Offline cristidav

Re: Inchidere torpedou
« Răspuns #1 : 03.Ian.2014, 04:00:03 p.m. »
Spune-mi si mie te rog cum ai rezolvat problema usitei de torpedou stramba ? Si SXul meu are usa stramba cand e inchisa. Si, mai nou, zornaie in veselie pe drumuri pietruite
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline flord

• Newbie
  • *
« Răspuns #2 : 03.Ian.2014, 04:44:10 p.m. »
Salut, nu m-a deranjat foarte tare problema cu torpedoul stramb sau cu zgomotele, le-am ignorat pe ambele. Ma deranjeaza faptul ca nu pot folosi deloc torpedoul. L-am blocat pe inchis si atat. Scuze de exprimare.
Toate bune,
Flavius

Offline nteo78

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 01.Iul.2014, 01:04:42 p.m. »
Acelasi lucru si la mine.
O vorba de pe forum spune sa umbli sub masina, ar exista ceva surub dedesubt care permite dezmembrarea cutiei de la topredo.
Ignis 1.3 GLX+

Offline flord

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : 29.Iul.2015, 11:09:53 p.m. »
Salutare, am rezolvat problema inchiderii torpedoului cumparand o broasca noua(82 lei cu TVA), dupa ce am mers cu torpedoul blocat. Nu sunt greierasi sau alte trepidatii, se inchide/deschide usor ca nou. Despre usa stramba nu am vesti bune, a ramas la fel, nu ma deranjeaza atat timp cat nu se vede ce este inauntrul torpedoului. Succes
Toate bune,
Flavius