Autor Subiect: Oportunitate achizitie Vitara Passion Allgrip - benzina  (Citit de 2380 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tau

Oportunitate achizitie Vitara Passion Allgrip - benzina
« : 12.Oct.2015, 11:17:42 a.m. »
Intrucat s-a ivit ocazia sa-mi cumpar actuala masina de serviciu - Renault Grand Espace 2.0 dci - si avand in vedere ca pe langa Jimny mai am si un Hyunsai i30CRDI, masina pe care am comandat-o la Royal Motors din Pitesti, este disponibila.

Ca atare, cine este interesat sa achizitioneze o Vitara 1.6 Passion Allgrip, Superior White, cu livrare la sfarsitul lunii Octombrie, poate sa-l contacteze direct pe dl. Dobrescu - masina avand deja dosarul aprobat pentru programul Rabla.
  • Jimny, Vitara S, New Jimny

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
Re: Oportunitate achizitie Vitara Passion Allgrip - benzina
« Răspuns #1 : 14.Oct.2015, 10:24:46 p.m. »
Incearca mai bine pe olx etc., parerea mea.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline aleksanders

« Răspuns #2 : 15.Oct.2015, 11:01:51 p.m. »
nu cred ca tau are vreun castig din lucrul asta- presupun ca vroia sa vanda un pont
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline tau

« Răspuns #3 : 16.Oct.2015, 09:14:41 p.m. »
Da, asa este - am vrut doar sa "vand" un pont!

Azi am fost cu Jimny la prima revizie si am aflat ca (momentan) masina este inca disponibila.
Intrucat maine este ziua in care "se va naste", in aproximativ 7-10 zile va fi adusa la Pitesti.

Daca nu mai aveam inca 3 masini, sigur nu renuntam la ea.

Jimny (aka Albatrosul) ... este un veritabil offroader!
Toata vara mi-a demonstrat "ca-si bate joc de nisip" - am un loc in Bulgaria, departe de "civilizatie", in care ma duc si campez. Greutatea redusa, unghiurile (foarte) bune, puntile rigide si reductorul fac toti banii, iar in / pe "teren" iti dau o satisfactie greu de exprimat in cuvinte..!

Hyundai i30crdi ... este foarte confortabila si are un consum excelent.

Renault Grand Espace ... este naveta spatiala!

Vitara imi place pentru ca este o masina ... CORECTA pentru pretul ei, dar totusi ... 4 masini (parca) sunt prea multe...!

Offline shpeedy

« Răspuns #4 : 16.Oct.2015, 09:39:20 p.m. »
La ce masini ai la dispozitie, fiecare cu destinatia ei, o Vitara ar fi echivalentul unei anvelope all-season... ;-)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline tau

« Răspuns #5 : 16.Oct.2015, 11:26:04 p.m. »
Stiu eu ...? Nu cred ca este cea mai buna comparatie - intrucat sunt adeptul "anvelopelor dedicate"!