Autor Subiect: Transfrontaliera - SCR la IAA 2019  (Citit de 1818 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: Transfrontaliera - SCR la IAA 2019
« Răspuns #10 : 28.Mar.2019, 11:37:17 a.m. »
"odata dus", in acest context, Fritz.  :baston:

Da, da, scuze......Am corectat.......Asa-i cand la job mai scrii si pe Forum,  o mai dai in bara  :D

Cred ca mergea si o data dus......ca daca merg o data, a doua oara, sigur nu mai apuc....... >:)

Acuma revenind la subiect, cred ca daca intalnirea anuala va fi la Frankfurt,  foarte putini vor fi prezenti........Parerea mea......
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Cristi (XTI)

« Răspuns #11 : 28.Mar.2019, 01:11:07 p.m. »
Sună tare bine o vizită la Frankfurt la Salonul Auto...  ;-) mai ales că la cel de la Geneva nu am mai ajuns anul acesta.  :-S

Eu pe 14 septembrie voi fi în zona Ponoarele din Caraș Severin la un concurs ciclist, așa că aș pleca de acolo, fiind cu niște sute de km mai aproape decât din București.  :good: Și ar fi timp să revin pentru întâlnirea SCR 11.  :happy:

Facem o listă tip ”tentativă”, ca pentru întâlnirile periodice regionale?  :D
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 28.Mar.2019, 01:29:24 p.m. »
Ok, să înșirăm năzuitorii :)

1. Cristi (XTI)
2. rexkrokiDAU
3.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 21.Sep.2019, 08:46:36 p.m. »
IAA 2019, de departe cea mai dezamagitoare editie a acestui salon auto de cand il vizitez (din 2011), multe marci cunoscute nu au participat. Daca e sa ma limitez la cele mai populare trebuie sa le enumar pe urmatoarele, aleatoriu: Jeep, Renault, Mazda, Citroen, Dacia, Suzuki, Subaru, Peugeot, Fiat...
Iar la marcile prezente au fost multe modele lipsa, in special cele ce nu au in oferta o varianta ce are cat de cat ceva in legatura cu ceea ce inseamna motorizare electrica.

Nu am facut multe poze, dar chiar si din cele ce le-am facut se poate observa prezenta neobisnuit de mare a producatorilor asiatici, a chinezilor in special.

Ca o informatie in ceea ce il priveste pe noul Land Rover Defender, varianta in patru usi urmeaza sa fie disponibila in Europa incepand cu a doua jumatare a lui 2020 iar cea scurta in primavara lui 2021. :)

Offline ntire2000

« Răspuns #14 : 22.Sep.2019, 01:21:47 a.m. »
Este criza în industria auto, o zic toate publicatiile de specialitate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

« Răspuns #15 : 22.Sep.2019, 06:08:29 p.m. »
Numai în Romania e creștere la vânzări auto noi ?
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline ntire2000

« Răspuns #16 : 22.Sep.2019, 06:44:31 p.m. »
Da, noi suntem mai ardeleni, dureaza vreo 4-5 luni pâna ne prindem ca suntem în criza.  :-))
Asa s-a întâmplat si data trecuta, eram prin noiembrie la revizie la unguri si erau parcari goale la supermarketurile de la ei.
Când m-am întors seara acasa, la Polus (în Cluj) aproape n-am gasit loc de parcare.
Abia prin februarie ne-a lovit si pe noi si s-a terminat naspa, cu taieri de salarii si pensii.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #17 : 23.Sep.2019, 12:24:40 a.m. »
Abia prin februarie ne-a lovit si pe noi si s-a terminat naspa, cu taieri de salarii si pensii.
    Si noi am crezut ! Ce-i drept ca la noi era si supraproductie, marfa multa pe stoc, etc.... :-?
Ce-i drept ca unora convine criza, altora nu.  Criza-criza si mancarea se cumpara in draci...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 23.Sep.2019, 12:26:52 a.m. »
Pentru ca la noi #diesel e inca la putere. Vom plăti cu sănătatea noastră...mai târziu.
Nimic nu rămâne nepedepsit.

Sent from my iPad using Tapatalk
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline jamesthomas171

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • new york
« Răspuns #19 : 26.Oct.2022, 03:43:49 p.m. »
Discussion points and points of agreement include whether to have automobiles or not, whether to be there or in the country, whether to be with family or alone, whether to be there for a day or longer, among many other options.What matters most is that there are those who are willing.
  • Civic