Autor Subiect: Dealer si Service in S-E tarii  (Citit de 1968 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tra

Dealer si Service in S-E tarii
« : 28.Nov.2016, 04:51:52 p.m. »
Buna ziua.

Cum urmează în viitorul apropiat (1-2 luni) sa achiziționez o Vitara Passion Allgrip benzina va rog sa ma ajutați sa aleg un dealer care va face și service-ul mașinii după achiziționare.

Eu sunt constantean, dar am drumuri relativ frecvent spre Vâlcea... de aceea am nominalizat aceste service-uri.

Dupa un prim contact cu Expocar Trade Constanta sunt total dezamagit de atitudinea lor... Am solicitat un drive test cu modelul specificat de 2 ori la interval de circa 5 luni... si daca prima oara imi ofereau un drive test cu Vitara S, acum nu mai aveau nici o Vitara la drive test... X-( In plus, de la un amic care are un SX4 am inteles ca sunt probleme si in service... reușind sa monteze total greșit un parbriz - rezolvat ulterior la Autonet (de aceea am nominalizat din Bucuresti acest dealer).

Cum mașina va fi cumpărată de un SRL cu cash se poate negocia mai puternic? eventual semnat un contract de service pe o anume perioada (pentru a fideliza clientul) iar acesta sa beneficieze ce avantaje (reduceri)?  In prezent, la actuala masina (tot o japoneza cu motor dual VVTi) am avut pana acum reduceri de 30% la manopera si 20%piese achizitionate de la reprezentanta marcii - asa ca nu mi-am batut capul cu aftermarket si distribuitori.

Acestea fiind spuse, sa inceapa macelul intre dealeri (daca sunt prezenti pe forum) si astept opiniile voastre.  :D
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

Offline fireburn

Re: Dealer si Service in S-E tarii
« Răspuns #1 : 28.Nov.2016, 05:10:20 p.m. »
Marshall Valcea sunt ok din spusele multor colegi de forum.
Spor.

Offline jupanul1

« Răspuns #2 : 28.Nov.2016, 08:26:00 p.m. »
Salut!

Din experiențele avute pot să-ți spun că nu există prea multe facilități la achiziția unui singur autoturism. Poate dacă era vorba de o flotă de vreo 10 bucăți... era de negociat.

Îți recomand să faci o cerere de ofertă la toți dealerii din zona ta. Eventual chiar să suni la fiecare, nu are ce să strice - așa vei putea lua o decizie în cunoștință de cauză. Până la urmă de ce să nu întrebi în toată țara? Ce ai de pierdut?

Te rog să ne explici și nouă, ăstora care ne-am trezit mai târziu, cum faci tu plata cash? Mai ales că discutăm de SRL. De fapt, din punct de vedere al vânzătorului, toți cumpărătorii plătesc ”cu banul jos” (prin virament, evident, că altfel e ilegal), deci nu te afli în vreo situație preferențială.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline enicky

« Răspuns #3 : 28.Nov.2016, 11:22:44 p.m. »
...Din experiențele avute pot să-ți spun că nu există prea multe facilități la achiziția unui singur autoturism. Poate dacă era vorba de o flotă de vreo 10 bucăți... era de negociat.
             La momentul cand am cumparat-o eu se putea plati si cash, dar eu n-am facut-o. Masina are garantie 5(cinci) ani. Nu stiu cine va face contract de service, mai ales pt. o singura masina. Dar nu-i exclus.
     L-am citat pe @jupanul1 pt. ca are perfecta dreptate.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #4 : 29.Nov.2016, 12:04:51 a.m. »
Si Royal Service Pitesti sunt ok , si poti obtine si ceva reduceri !  :good:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Leutz

« Răspuns #5 : 29.Nov.2016, 01:14:02 a.m. »
@tra, mai e si varianta de a citi forumul inainte de a deschide un topic nou si ... redundant. Regulamentul te "indruma" sa faci asta. Vei observa ca problema ta au avut-o o multime de alti user-i inainte si nu e nevoie de topic nou.

Exista topic-uri dedicate dealer-ilor pe care ii amintesti si acolo poti gasi cu lux de amanunte de ce sunt in stare.

De asemenea, exista si topic special dedicat relatiei cu dealer-ii la cumpararea modelului Vitara. E topic mare, cu discutii mai mult decat amananuntite. In plus, in sectiunea Vitara mai sunt si 'n' alte topic-uri legate de achizitie, timp de asteptare, reduceri, livrare, revizii/service ... s.a.m.d.

Propun sa inchidem topic-ul asta pana te dumiresti ce si cum. Apoi daca inca raman intrebari, le pui intr-unul din topic-urile existente; ... sau intr-unul nou numai daca sunt cu totul si cu totul deosebite si nu-si au locul nicaieri altundeva.

Cheers!!!
Bafta la achizitie.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: tra