Autor Subiect: Valea Siriului  (Citit de 2066 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Valea Siriului
« : 03.Mai.2009, 06:52:58 p.m. »
Imi poate da cineva detalii despre aceasta locatie ?
- Exista un loc unde se pot parca circa 40 de masini + corturi pt a stationa in zona aproximativ o saptamina ?
- Exista pensiuni in zona sau spatii de cazare ?

Multumesc anticipat celor ce-mi vor da detalii.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline miocrl

Re: Valea Siriului
« Răspuns #1 : 03.Mai.2009, 09:33:16 p.m. »
sorry de off topic despre Valea siriului, intrebarea mea este de unde gasesti atatea masini? suzukisti cumva?  :angel:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #2 : 03.Mai.2009, 10:17:33 p.m. »
Putin mai sus de coada lacului de acumulare de la Siriu, pe valea Buzaului, exista un loc vast unde incap chiar mai mult de 40 de masini. Eu am fost acolo acum trei ani cu cortul.

Din intamplare azi am trecut prin zona si am facut o poza. :)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #3 : 03.Mai.2009, 10:25:32 p.m. »
Ai mei locuiesc la30  de min de zona respectiva.Am vazut-o doar din masina , in drum spre Intorsura Buzaului.
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #4 : 04.Mai.2009, 03:05:39 p.m. »
...off topic despre Valea siriului,...unde gasesti atatea masini? suzukisti cumva?  :angel:
Nu Suzukisti. Sintem un grup al iubitorilor de oltcit. Unii mai au masina, altii au altele dar prietenia care s-a legat intre noi, face abstractie de marca masinii pe care fiecare o poseda.
Noi ne-am obisnuit sa stam la cort, sa ne facem singuri mincarea pe care-o dorim, cautam locuri departe de lume, de manele si tigania din locurile prea batute de civilizatie. Nu cautam decit liniste si sa ne simtim bine. Pensiuni sau spatii de cazare caut doar pt cei ce vin cu copii mici.

Am stabilit si de citiva ani buni, facem intilnirea in luna iulie (saptamina cu ultimul wk) ca lumea sa-si planifice CO si "elevii" sa-si termine examenele. De aici fiecare va pleca fie spre continuarea CO, fie la munca  :).

Din intamplare azi am trecut prin zona si am facut o poza. :)

Imi va fi de mare ajutor ;). Multam fain.
« Ultima Modificare: 04.Mai.2009, 03:09:59 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #5 : 04.Mai.2009, 03:20:56 p.m. »
atunci va doresc o intalnire reusita !  :)