Autor Subiect: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009  (Citit de 70719 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
Re: Intalnire 1 AN DE SUZUKI CLUB ROMANIA - 25-27.09.2009
« Răspuns #910 : 28.Sep.2009, 09:48:28 a.m. »
 :clap: :clap: :clap:
Si noi ne-am simtit super bine. Felicitari organizatorilor si sponsorilor. Speram sa urmeze si  un concediu Suzuki-club  :)
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #911 : 28.Sep.2009, 09:52:19 a.m. »
a fost superb  :clap: >:D<

(astept next meeting :P)

..o sa revin si eu cu poze cred ca diseara sa vad unde le pun ca sunt cam multe

P.S: lucianer foaaaarte tare poza

acum revin la  :cof:

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #912 : 28.Sep.2009, 11:45:02 a.m. »
ola am ajuns praf la 3am , ceva poze cu intalnirea si back home  :D

Post Merge: 28.Sep.2009, 11:49:43 a.m.
era sa uit : >> sigla forumului :P
« Ultima Modificare: 28.Sep.2009, 11:49:43 a.m. de tribalro »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #913 : 28.Sep.2009, 11:57:14 a.m. »
Multumim domnu' Tribalro,adevarate poze... :D
Go Terios!!!:)

Offline Baby_blue

• Full Member
  • Mesaje postate: 215
  • Gen: Femeie
« Răspuns #914 : 28.Sep.2009, 12:41:10 p.m. »
Nu cred ca mai e nevoie sa descriu in cuvinte faptul ca a fost o excursie foarte reusita si ca ne-am simtit foarte bine  ....pozele vorbesc de la sine . Multumim Suzuki Club si sponsorilor pentru aceasta excursie.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #915 : 28.Sep.2009, 01:49:05 p.m. »
So.....a trecut si primul anisor de cand ne intalnim aici, in spatiul virtual, la adresa www.suzuki-club.ro (dar si www.sx4club.ro , www.club-suzuki.ro).
Erata: Organizator>cristyyy, Sponsori: Suzuki Romania, Suzuki Autonet, Suzuki Marshal, Auto-acccesorii.ro, Voom.ro .

Despre intalnire ce sa spun....mie mi-a placut si m-am simtit extraordinar (atat eu cat si viitoarea mea). Focul de tabara a fost foarte frumos si chiar ne-a incalzit impreuna cu intaritoarele >:). Sambata ne-am urnit mai greu avand in vedere ca focul de tabara s-a prelungit pana tarziu in noapte (eu unul am adormit pe la ...4+).
A fost micul dejun urmat de plecarea catre locul unde urma sa se desfasoare partida de paintball. Paintball-ul a fost fun desi vand ca unii dintre noi l-au transformat prin cuvintele lor in altceva....romanul e ...pana la capat.
Dupa paintball a urmat un pranz > cina la restaurantul Cheile Gradistei....un pranz bestial. Inca odata recomand tuturor o vizita pe acolo daca sunteti in zona.
Dupa pranz...program de voie, iar majoritatea a fugit in camere pentru un somnic de macar 1h ;).
Seara de sambata a inceput destul de greu. Desi intalnirea pentru masa festiva era la 10... la 9:30 nu eram nici macar 20% pe afara. Asa ca la ora 10 am mers impreuna cu @pitzy_ la colindat si am batut la lume la usa.
Cu greu pe la ora 11 eram aproape in efectiv complet.
A urmat cina si dupa instalarea laptopului pentru karaoke. Pentru a incalzi putin atmosfera am rulat spotul aniversar vreo 10 min iar dupa un slideshow cu imagini de la intalnirile noastre. A urmat primul filmulet marca SuzukiClub de la prima intalnire SuzukiClub Romania - Campulung. Filmul este montat de @pitzy_.
In tot acest timp a fost anuntata si ziua colegului nostru @adrian_r5 (LMA once again) care ne-a servit cu un vin rosu de Recas excelent. Practic acest vin ne-a tinut in priza pana pe la 5:30 :D.
Despre karaoke, dantuiala (cum m-a alergat pe mine nevasta mea ..sa ma oblige sa dansez - aici a ajutat-o si @Baby_blue) las pe altii sa povesteasca ori imaginile by @leutz vor spune tot  >:).

Duminica...trezirea a fost foarte grea, mai ales pentru cei care n-au apucat sa doarma decat 3h. Am bagat rapid un mic dejun. cativa dintre noi si-au montat suporti de numar marca SuzukiClub ROMANIA si am plecat spre locul unde s-a desfasurat concursul de indemanare.
Tema concursului de indemanare a fost: parcare laterala by Suzuki Jimny!
1. pitzy_
2. Razvan
3. @khaos
Mentiune: @leutz

Mai povestesc....dar zic sa ne mutam cu povestirle la cafenea...si asa e stufos acest topic.
Deci click aici
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!