Autor Subiect: Cric New Vitara  (Citit de 22684 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Cric New Vitara
« Răspuns #110 : 09.Feb.2022, 12:09:54 p.m. »
si apoi incerca sa faci comparatia cu mizeria de 50 RON de la Dedeman :)
Din pacate, aceeasi 'mizerie' am primit-o si la Vitara, iar cand l-am cumparat am fost cu cel de la Vitara in magazin. :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #111 : 09.Feb.2022, 12:15:56 p.m. »
Eu nu am incredere in mizerile astea cu plastic, am patit-o sa imi cada masina suspendata, din cauza la piesa din fata de la cric, care era de plastic si ... s-au dus canalele .... si a alunecat tija filetata ... deci ...nu multumesc ... sa nu mai vad asa ceva in fata ochilor ...
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Biker

« Răspuns #112 : 09.Feb.2022, 12:35:58 p.m. »
Eu nu am incredere in mizerile astea cu plastic, am patit-o sa imi cada masina suspendata, din cauza la piesa din fata de la cric, care era de plastic si ... s-au dus canalele .... si a alunecat tija filetata ... deci ...nu multumesc ... sa nu mai vad asa ceva in fata ochilor ...
Safety first! Suntem prea saraci sa facem economie de 100 ron si sa patim altele... Mersi, deja l-am comandat pe Emag.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• Vitara Passion 1.4 Mild hybrid 2WD
Vitara Passion 1.4 2WD 2021

Offline Hoinar

« Răspuns #113 : 09.Feb.2022, 12:42:42 p.m. »
Dupa ce iti vine, inainte de prima proba, pune niste vaselina pe surub si in zonele mobile. O sa mearga foarte usor si va fi o placere sa-l folosesti ... vezi ca partea de sus, de cauciuc, o poti roti la 90 grade si rija de ridicare se va potrivi exact pe crestatura de pe suport!

Offline Biker

« Răspuns #114 : 09.Feb.2022, 12:49:28 p.m. »
Dupa ce iti vine, inainte de prima proba, pune niste vaselina pe surub si in zonele mobile. O sa mearga foarte usor si va fi o placere sa-l folosesti ... vezi ca partea de sus, de cauciuc, o poti roti la 90 grade si rija de ridicare se va potrivi exact pe crestatura de pe suport!
Multumesc, sper sa nu fie nevoie...
Nu am mai spart de cel putin 10-11 ani.
Dar, nu imi bat joc de siguranta mea si a familiei + altii care mai sunt in trafic.
Folosesc numai anvelope bune si la maxim 5 ani le schimb functie indiferent de rulaj. Dar eu de ceva vreme, am un maxim de 12000 pe an.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Offline enicky

« Răspuns #115 : 09.Feb.2022, 10:19:18 p.m. »
Eu nu am incredere in mizerile astea cu plastic, am patit-o sa imi cada masina suspendata, din cauza la piesa din fata de la cric, care era de plastic si ... s-au dus
  Eu nu-mi aduc aminte sa aiba vreo piesa de plastic cricul original si nici cel cumparat!

Daca Vitara a venit cu el din fabrica, inseamna ca e bun, doar n-o sa-l schimb eu acum. Si nici cel nou n-am vazut sa aiba ceva de plastic. Deci nu vad cum as periclita siguranta cuiva cu cricul acesta ! :-?

Cine stie ce cric "obosit" ai avut la momentul ala. :)
Masina nu cade de pe cric decat in anumite conditii, cric montat stramb, teren denivelat, nu e trasa frana/bagata in viteza, s.a., dar inainte de montaj pun roata de schimb sub masina si la fel dupa ce am pus-o pe cea buna. Este o masura de siguranta.
    Sa nu cobesc, dar n-am mai facut o pana de mai bine de 15 ani si mi se pare aiurea sa tin degeaba in portbaj 200lei .
Acum daca tu n-ai avut deloc si ai cumparat unul mai scump, foarte bine. :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Hoinar

« Răspuns #116 : 10.Feb.2022, 08:18:51 a.m. »
@enicky te rog citeste inca o data postarea mea in care explic ... apoi daca nu intelegi ce piesa era defecta la acel cric, ma poti intreba!
Inca ceva. ... eu nu ma refer la cricul de fabrica, eu ma refer la mizeriile care le gasesti in comert la 50 RON!

Hint:
P.S. Poza de exemplificare!

Offline Biker

« Răspuns #117 : 11.Feb.2022, 03:24:29 p.m. »
Super este. Acum l-am luat din Easybox. Are si husa. Nu este mare ca spatiu. Multumesc.

Sent from my SM-T515 using Tapatalk

Offline Hoinar

« Răspuns #118 : 11.Feb.2022, 03:45:41 p.m. »
Sa il folosesti sanatos cat mai rar!  :-))