Autor Subiect: Problema ambreiaj :(  (Citit de 11146 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lica 64

Re: Problema ambreiaj :(
« Răspuns #90 : 20.Aug.2024, 05:22:37 p.m. »
Buna ziua ! Am un zgomot in momentul in care apăs ambreiajul , zgomotul se aude in interior si nu este permanent  .Menționez ca a apărut acum câteva săptămâni când a fost codul rosu de canicula. Am sunat la o reprezentanta , nimic concludent legat de problema mea . Întrebare este, daca aceasta situația a mai fost întâlnită si modul in care ați rezolvat problema ! Mulțumesc !
  • suzuchi vitara allgrip

Offline wolfin

« Răspuns #91 : 20.Aug.2024, 05:32:26 p.m. »

Asa se auzea la mine cand debraiam. O bataie in pedala

Si nu era cilindrul...discul de ambreaj consumat
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline kellogs

« Răspuns #92 : 20.Aug.2024, 05:48:16 p.m. »
Buna ziua ! Am un zgomot in momentul in care apăs ambreiajul , zgomotul se aude in interior si nu este permanent  .Menționez ca a apărut acum câteva săptămâni când a fost codul rosu de canicula. Am sunat la o reprezentanta , nimic concludent legat de problema mea . Întrebare este, daca aceasta situația a mai fost întâlnită si modul in care ați rezolvat problema ! Mulțumesc !

Cam asa si la mine. Fara legatura cu starea vremii. Verdict: volanta. Cand incepe sa faca urat de tot se schimba cu ambreiaj cu tot.
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #93 : Ieri la 08:35:15 p.m. »
Salutare! Azi, pe autostrada,pe la130 km/h, apăs pedala de ambreiaj și surpriza: rămâne blocata în poziția de sus, la maxim!
Am reușit sa trag pe dreapta, pedala revenea manual inapoi dar când apăsam se repeta scenariul.
Tractare pana la service Suzuki Sibiu, diagnostic: pompa de ambreiaj e pa. Au mai pus niște lichid și au zis ca ma tine pana în București cu condiția sa mai bag pedala din când în când. Am sunat la noi în București și am programare ptr schimbarea pompei de ambreiaj.  O sa i rog sa verifice si ambreiajul în sine, masina are 116mii, nici o problemade ambreiaj și nici un semn de la pedala. Deci dacă pățiți la fel sa stiti de unde e.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus