Autor Subiect: Cazare cu tichete de vacanta  (Citit de 2126 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Cazare cu tichete de vacanta
« Răspuns #20 : 21.Aug.2019, 10:34:59 p.m. »
Hai să lăsăm topicul ăsta strict pentru unitățile de cazare ce acceptă tichete de vacanță. Impresiile despre diferite stațiuni sau pensiuni să le trecem în topicurile dedicate.  :)

Offline Fujitsu

« Răspuns #21 : 22.Aug.2019, 08:59:38 a.m. »
Cazare cu card Sodexo se poate la Ralf residence comuna Cornu (PH), hotel GP Ploiesti (aproape de DN1).
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline enicky

« Răspuns #22 : 22.Aug.2019, 10:35:35 a.m. »

Unitate                                       Localitate/ Judet                   Voucher card                                        Voucher carton

Pensiunea Fantanita Haiducului       Ciungetu- Valcea                                  Sodexo                                              Sodexo
Pensiunea 3 Brazi                          Voineasa- Valcea                                                       Nu mai stiu tipul de card       
Pensiunea Roua Florilor                  Anina- Caras Severin                          Sodexo                                                 Sodexo
Pensiunea Colț de Rai                    Statiunea Semenic- Caras Severin                                                                   Sodexo
Casa Margo                                  2 Mai - Constanta                                                                                           Sodexo
Casa Ypu                                      2 Mai - Constanta                                                                                           Sodexo
Pensiunea Stella Dragus                Dragus -Brasov                                                                                               Sodexo
Pension Juliu's                              Borsec- Harghita                                                                                             Sodexo

« Ultima Modificare: 22.Aug.2019, 10:49:53 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ulise

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #23 : 22.Aug.2019, 12:03:01 p.m. »
Am avut doar tichete Edenred......Eu le-as ordona putin altfel, adica prima sa fie destinatia si apoi pensiunea, hotelul.......Mi se pare mai usor asa , vreau sa merg la  Azuga de exemplu, atunci mai usor as gasi dupa locatie, decat sa vad intai numele pensiunii, hotelului si apoi  localitatea.

Deva jud. Hunedoara - Pensiunea Play
Deva, jud. Hunedoara - Casa Negustorului
Cincis jud. Hunedoara  - Cabana Cincis
Baile Herculane jud. Caras Severin - Pensiunea Maria
Craiova jud. Dolj - Hotel Flormang
Sfantu Gheorghe jud. Covasna - Pensiunea Lucia
Bucuresti - Premier Palace SPA Hotel

Cam astea mi le aduc aminte, asa cum am mai spus, am mai fost si in alte locuri dar prin agentie, deci nu le pun.....

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #24 : 21.Aug.2020, 12:40:09 a.m. »
Am avut doar tichete Edenred......Eu le-as ordona putin altfel, adica prima sa fie destinatia si apoi pensiunea, hotelul.......Mi se pare mai usor asa , vreau sa merg la  Azuga de exemplu, atunci mai usor as gasi dupa locatie, decat sa vad intai numele pensiunii, hotelului si apoi  localitatea.

Cam astea mi le aduc aminte, asa cum am mai spus, am mai fost si in alte locuri dar prin agentie, deci nu le pun.....

Mai adaug:
Bucuresti - Hotel Ambiance
Azuga - Carpat Inn Hotel
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline ulise

« Răspuns #25 : 21.Aug.2020, 09:56:20 a.m. »
Endered:
Bucuresti - Hotel Ambiance
Azuga - Carpat Inn Hotel

Sodexo:

Pensiunea Fantanita Haiducului       Ciungetu- Valcea                                                                               
Pensiunea 3 Brazi                          Voineasa- Valcea                                                       
Pensiunea Roua Florilor                  Anina- Caras Severin                                                                           
Pensiunea Colț de Rai                    Statiunea Semenic- Caras Severin                                                                   
Casa Margo                                  2 Mai - Constanta                                                                                           
 Casa Ypu                                      2 Mai - Constanta                                                                                           
 Pensiunea Stella Dragus                Dragus -Brasov                                                                                               
 Pension Juliu's                              Borsec- Harghita                                                                                           

• Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #26 : 17.Iun.2022, 06:19:14 p.m. »
Litoralul Românesc. Faceți rezervare și apoi plătiți serviciile de cazare și masa cu cardul de vouchere de turism. Totul online.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice