Autor Subiect: vreau sa fac din suza o fata rea  (Citit de 2645 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
vreau sa fac din suza o fata rea
« : 22.Feb.2009, 08:44:32 p.m. »
 Salut. De prin vara trecuta, dupe ce mi/am luat fata cu acte la starea civila, mi-am luat-o si pe suza, nascuta in 2001. Vreo sapte ani a locuit in Spania, la o doamna :D deci e fata educata si 4x4 pe deasupra. Merge brici, motiv pentru care vreau sa-i fac un cadou... sau mai multe. M-am gandit la un bullbar si un scut, plus ca vreau sa o incalt cu niste papucei pentru noroi dar nu-s de unde sa-i iau toate astea. Plus ca pe vara ma gindesc serios sa o scot si la munte putin, deci trebe echipata serios. O sugestie, ceva? :D

Offline danker

Re: vreau sa fac din suza o fata rea
« Răspuns #1 : 22.Feb.2009, 08:54:48 p.m. »
- In primul rand... Bine ai venit in randurile noastre! ;)
- Stiam niste site-uri de accesorii.... Bullbar-ul era mai scumputz, pt scut cred ca rebuie manufacturat ...oricum o sa caut si o sa le postez.
- Vezi ca avem un topic (De la Ignis, pana la familie, prieteni... ) unde membrii ignisisti dar nu numai, avem un fel de album, este cel mai citit de membrii posesori de ignis :x, aici lansam diverse intrebari, provocari, dupa care daca e cazul, ajung intr-un topic specializat.
« Ultima Modificare: 22.Feb.2009, 10:44:28 p.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 22.Feb.2009, 09:07:07 p.m. »
Hai ca incercam sa pastram "registrul" forumului (imbunatatiri, piese, etc.)
Cateva informatii generale despre bullbar gasesti si aici.
Numai bine,
Cristi

P.S. @george completeaza si tu locatia la profil...si te asteptam si la intalnirile regionale ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #3 : 22.Feb.2009, 09:48:52 p.m. »
bine v-am gasit :)inteles, postat locatie, gasit prieteni :) scumpe, scumpe :(ma intreb daca pentru unele facute in atelier si montate trebe sa ma duc cu masina dupe la omologare sau ceva de genul ca nu prea le am...

Offline bogdanb

« Răspuns #4 : 22.Feb.2009, 11:31:40 p.m. »
bine v-am gasit :)inteles, postat locatie, gasit prieteni :) scumpe, scumpe :(ma intreb daca pentru unele facute in atelier si montate trebe sa ma duc cu masina dupe la omologare sau ceva de genul ca nu prea le am...

In principiu trebuie omologate orice modificari care pot afecta performantele esentiale ale masinii (inclusiv identificarea). Acu' zic si eu, nu ca dpdv constructiv ar fi vreo diferenta intre elementele manufacturate si cele "de magazin", dar personal nu cred ca trebuie omologare pentru cele enumerate (bullbar, praguri, carlig, etc...)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline >pexic<

« Răspuns #5 : 23.Feb.2009, 10:58:06 a.m. »
Salut

din ce stiu eu carligul trebuie "omologat" - la mine este trecut in cartea masinii...

bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline cobra20

« Răspuns #6 : 23.Feb.2009, 12:58:56 p.m. »
carligul, bullbarul si scutul trebuie omologate deoarece sa considera modificari aduse la sasiul masinii. amu despre bullbar am citit cand trebuie setat timpul la senzorul la airbagul din fata, asta nu stiu sigur :dknw:
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline csaba

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Ignis 1.3 GC spring green metallic