Autor Subiect: de ce sa nu cumpar vitara 1.6 allgrip?  (Citit de 26518 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline daktery

Re: de ce sa nu cumpar vitara 1.6 allgrip?
« Răspuns #160 : 30.Apr.2018, 11:00:11 p.m. »
Eu am pus acest filmulet sa se vada ce ar putea sa faca maxim un Vitara, nu sa faci saptamanal trasee de genul. Daca ajungi din varii motive intr-o situatie asemanatoare sa nu-ti fie teama cu masina...ca se descurca.

Eu stiu ca masinile de test drive nu se vand...ele sunt doar de test drive,este specificat in talonul masinii ca este pt testdrive si nu poate fi vanduta de catre dealer.
  • Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT

Offline enicky

Re: de ce sa nu cumpar vitara 1.6 allgrip?
« Răspuns #161 : 01.Mai.2018, 01:05:05 a.m. »
... Daca ajungi din varii motive intr-o situatie asemanatoare sa nu-ti fie teama cu masina...ca se descurca.
     Unii se tem de ...Vitara.
  @shpeedy, aceeasi postare dar sub alta forma ai mai scris-o pe forum si anul trecut(chiar daca pe alt topic) dar (e dreptul tau s-o spui de cate ori vrei!) nu este absolut necesar sa te repeti . Probabil @daktery este nou, dar de multe ori ti-ai manifestat ...lipsa de incredere in Vitara.
   Chiar nu vad sensul acestei argumentatii ! In clip se vede ce "poate" si ca pleaca pe roti nu pe platforma.
   Am urcat si dealuri, am "invartit-o" si prin zapada si ambreiajul n-a mirosit(daca n-am stat cu piciorul pe pedala) iar masina s-a comportat excelent.
   Pana una-alta, filmul nu pare a fi trucat.
  In schimb se putea remarca faptul ca locul filmului este in alt topic, nu aici.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip