Autor Subiect: camera marsarier  (Citit de 9536 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LeonardSZK

Re: camera marsarier
« Răspuns #20 : 16.Ian.2013, 09:16:45 a.m. »
Nu trebuie sa iasa panoul din pini. Se trage de panou sa iasa pinii din tabla.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline hugbear

« Răspuns #21 : 16.Ian.2013, 09:09:26 p.m. »
... cu foarte mare grija si de preferat intr-un garaj incalzit. Sunt ai naibii de pretentiosi molizii aia (intreaba-ma de unde stiu :(). Iar "poze" gasesti cate vrei in manualul de service ;).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Sorinux

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 93
  • Gen: Bărbat
  • SX4 4x4 Navi (2012)
« Răspuns #22 : 16.Ian.2013, 10:36:58 p.m. »
S-a rezolvat! Panoul a ieșit, cu ceva emoții, dar... a ieșit. Pinii aceia din plastic (sau brăduți cum zicea cineva), nu ies toți din tablă.
Cred că pt o remontare mai ușoară ar trebui scoși din tablă și presat panoul cu ei deja în locașurile de fixare.

Offline body

« Răspuns #23 : 31.Ian.2013, 10:16:46 a.m. »
Vreau si eu asa ceva. Unde o pot comanda (aka in china site ceva va rog). Multam fain
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline alexsx4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #24 : 15.Feb.2013, 01:24:04 p.m. »
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=sx4+camera&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=sx4+reverse+camera&_sacat=0

Acesta este linkul de pe eBay unde sunt mai multe oferte. pretul e in jur de 20 de dolari..eu am ales sa platesc transportul desi erau unele cu free shipping deoarece costa 2 dolari si ma simteam eu mai sigur ca va ajunge. dar cred ca toate sunt ok..oricum e acelasi produs vandut de comercianti diferiti.

Offline body

« Răspuns #25 : 22.Feb.2013, 11:36:39 a.m. »
Ok , multumesc.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Mike80

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #26 : 09.Mar.2013, 08:17:46 p.m. »
Pai da.... ei chiar au fost destepti, montandu-ti cel mai ieftim sistem posibil si-au asigurat cel mai mare profit posibil.
PS, au fost cei de la Radacini Giurgiului?

Nu au fost cei de la Radacini Giurgiului au fost cei de la reprezentanta din Bacau - Topix se numesc.
Aceeasi care mi-au garantat ca pot monta faruri cu xenon si tempomat in reprezentanta la ajungerea masinii la ei si dupa ce am platit avansul au revenit ca la montarea acestora se pierde garantia.
Asta e Romania.