Autor Subiect: Cloncanit spate Suzuki sx 4  (Citit de 10852 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: Cloncanit spate Suzuki sx 4
« Răspuns #50 : 11.Nov.2014, 08:33:07 a.m. »
Buna seara,

Astazi am fost sa schimb bucsile de la grup spate insa mecanicul a sesizat ca bucsile vechi se prezinta la fel ca cele noi deci nu are rost sa schimb acele bucsi.

Fidel principiului că 2 păreri sunt mai utile decât una singură (mai ales dacă sunt contradictorii), am dus şi eu tigaia maşina la 2 mecanici pentru verificarea trenului de rulare. Bucşele nu au jocuri dar ambii sunt de părere că este prea moale cauciucul din care sunt fabricate. Nici măcar bucşele braţelor punţii faţă, al căror cauciuc e crăpat nu au încă jocuri.
Cel mai probabil oarece bucşe noi ar avea aceeaşi "particularitate constructivă".
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Alexandru03

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Way of life!
« Răspuns #51 : 13.Nov.2014, 09:49:03 p.m. »
Astazi am facut inspectia in 20 de puncte la Poliserv a masinii. Cei de acolo au fost foarte atenti si au verificat tot ce trebuia verificat iar raspunsul final a fost ca masina nu are nicio problema. Sunt multumit de felul in care au verificat masina insa am ramas cu aceeasi nelamurire de unde provine zgomotul de care am tot vorbit astfel ca va ramane tot in sarcina mea sa caut raspunsul.

Offline coby

« Răspuns #52 : 13.Nov.2014, 10:33:20 p.m. »
Astazi am facut inspectia in 20 de puncte la Poliserv a masinii. Cei de acolo au fost foarte atenti si au verificat tot ce trebuia verificat iar raspunsul final a fost ca masina nu are nicio problema. Sunt multumit de felul in care au verificat masina ...
Ce simpatic esti sa spui ca esti multumit desi bocaneala a ramas  :-))
Vino dom' le la Cluj sa te duc la un service cu oameni capabili :)
auto si moto

Offline ASZ

« Răspuns #53 : 17.Nov.2014, 05:03:05 p.m. »
Coby, astept sa ma indrumi catre un service adevarat in Cluj ....

Offline coby

« Răspuns #54 : 18.Nov.2014, 11:27:01 a.m. »
Daca nu glumesti :) , Extreme Service srl , strada Frunzisului 83D , ing Dan Suciu ( zici ca te a trimis " Profesoru' " ), vrei si nr de contact ?
auto si moto

Offline Alexandru03

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
  • Way of life!
« Răspuns #55 : 18.Nov.2014, 10:18:36 p.m. »
Intre timp am identificat singur problema. Zgomotul provenea de la o aparatoare din plastic. Este vorba de asa zisele oale ale aripilor dreapta spate. Era un clip slabit si ii permitea sa se miste suficient cat sa creeze acel zgomot. Va multumesc pentru sustinere!

Offline ASZ

« Răspuns #56 : 20.Nov.2014, 01:28:01 p.m. »
Daca nu glumesti :) , Extreme Service srl , strada Frunzisului 83D , ing Dan Suciu ( zici ca te a trimis " Profesoru' " ), vrei si nr de contact ?
Nu am prea gasit service-uri foarte de incredere prin Cluj ... cine stie , poate sa fie acesta. Vedem cand voi avea nevoie ....
Multumesc, stau in Manastur, lucrez in Zorilor, daca nu dau de ei (cand voi avea nevoie), te anunt.

Offline coby

« Răspuns #57 : 20.Nov.2014, 03:46:15 p.m. »
In regula , cand ai nevoie mergem impreuna :) ( sper binenteles sa nu ai nevoie !! )
auto si moto