Autor Subiect: Instalare antena GPS pentru unitate multimedia?  (Citit de 5598 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Gaspy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
Instalare antena GPS pentru unitate multimedia?
« : 11.Iul.2014, 12:34:56 p.m. »
Mă gândesc tot mai serios să-mi cumpăr un player chinezesc cu Android direct de pe aliexpress.com

Mă tem doar un pic de montare, mai precis de antena GPS. Urăsc ideea de a avea cabluri la vedere prin habitaclu. Cum se instaleaza corect antena?
Similar, cum/pe unde se trage firul pentru camera video din spate?
Merită să apelez la o firmă specializată pentru montaj?

Offline migabi

Re: Instalare antena GPS pentru unitate multimedia?
« Răspuns #1 : 11.Iul.2014, 01:00:38 p.m. »
Antena GPS trebuie sa fie montata (ideal) cat mai orizontal, sa vada cat mai mult din cer si sa nu fie langa fire electrice. Poti monta in mijlocul bordului (in dreptul avariei) sub plastice. Alternativa ar mai fi scoica de la ceasuri.
SX4 SE m16a awd 2011

Offline >pexic<

« Răspuns #2 : 11.Iul.2014, 01:32:32 p.m. »
"Mă gândesc tot mai serios să-mi cumpăr un player chinezesc cu Android direct de pe aliexpress.com"

mare atentie la ce cumperi, majoritatea au 2 unitati centrale care "impart" acelasi display : una cu android pt multimedia si una cu WinCE pentru navigatie  (alea care au 2 sloturi de SD card sunt asa)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline bogogica

« Răspuns #3 : 11.Iul.2014, 09:59:41 p.m. »
Original, antena GPS (conform schemei din manualul de service) vine montata sub scoica de la ceasurile de bord.
Eu i-am gasit loc foarte usor si la indemana sub butonul de avarii/boxa centrala din bord. Dupa ce scoti casetofonul si placa cu gurile de aerisire+buton avarii+boxa centrala o sa vezi o platforma foarte "primitoare". Are deja pe ea o cutie (gen controler airbag/abs/...ceva, nu stiu ce) in lateral stanga, tu poti pune in lateral dreapta. Semnalul este bun in zona aceea, eu nu am probleme.

Offline Gaspy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #4 : 11.Iul.2014, 10:23:17 p.m. »
Multumesc mult pentru informatii. Antena pare chiar usor de instalat.
Voi fi atent la unitate; bineinteles ca prefer o solutie 100% Android.