Autor Subiect: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi  (Citit de 42297 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogogica

Re: Metoda de rezolvare a micilor zgarieturi
« Răspuns #120 : 29.Mai.2010, 08:30:07 a.m. »
Vopseaua acelui magazin din targ este de o calitate foarte jalnica, este pe baza se apa, deci dupa 1-2 spalari se curata. Si ca sa pun si cireasa pe tort, cu cod de culoare corect, cu monstra de vopsea cu tot si cu masina langa usa magazinului si culoarea a iesit tot de o cu totul alta nuanta decat cea originala (Black pearl-chevrolet)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #121 : 29.Mai.2010, 09:42:28 a.m. »
Vopseaua acelui magazin din targ este ....... pe baza de apa, ................

Majoritatea vopselurilor din ziua de azi sunt pe baza de apa. Nu prea se mai face vopsea pe baza de plumb conform normelor "eco". Conteaza totusi enorm cat de bine e  facuta.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #122 : 30.Mai.2010, 05:24:52 p.m. »
Stie cineva unde este plasat codul de culoare de la Sedici ?
Am un coleg care s-a dus la service-ul dealerului care i-a furnizat masina si nu au reusit sa-i gasesca codul de culoare, inclusiv cu telefon in Italia.  :pardon:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #123 : 31.Mai.2010, 11:16:09 a.m. »
La toate masinile codul de culoare este trecut pe placuta stantata de pe sasiu (care contine seria de sasiu,motor,mase etc...) si codul de culoare se afla in partea dreapta jos.daca imi poate trimite o poza cu placuta stantata ii identific eu codul de culoare.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline adir

« Răspuns #124 : 11.Iun.2010, 11:27:35 p.m. »
Imi vine sa ma urc pe pereti de draci. In decurs de doua luni, un idiot venind pe contrasens pe strada cu sens unic mi-a atins oglinda, si-a crapat plasticul ala negru, un vecin atent mi-a sters bara din fata in parcare, si acum un idiot cu ceva rabla albastra mi-a frecat bine bara din spate, in alta parcare! Doi din trei au sters-o miseleste, in stil romanesc.

Culmea ghinionului, tocmai imi luasem bumper corner protection si nu le-am pus din cauza senzorilor de parcare (trebuie data bara jos, scos senzorul, si facuta gaura prin cauciuc dupa ce e pus).

Zgarieturile din fata vor fi acoperite de protector, alea din spate inca nu stiu, o sa ma uit. Dar totusi, cred ca ar trebui sa repar cumva zona inainte de a aplica bumper corner protection ala.

Exista pe undeva ceva vopsea suficient de buna prin Oradea, sau creion corector? Stie cineva?
  • SX4

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #125 : 14.Iun.2010, 02:09:21 p.m. »
Dupa parerea mea cel mai bine dai o fuga pana la cel mai apropiat dealer si iti comanzi vopsea de retus

Offline glasscat

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #126 : 14.Iun.2010, 02:31:28 p.m. »
Unde sa postez un fisier cu codurile de culoare Suzuki?
IGNIS GLX+ Galactic Grey

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #127 : 14.Iun.2010, 02:43:09 p.m. »
Poti si aici, dar exista undeva un post de pe la inceputurile forumului cu codurile de culori. Daca il gasec ii pun un link si aici.

Uite si unde se afla pe forum aceste coduri.  :)
« Ultima Modificare: 14.Iun.2010, 02:44:51 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline cristidav

« Răspuns #128 : 02.Sep.2013, 10:38:01 p.m. »
Mi se pare doar mie sau vopseaua se zgarie al naibii de usor la SX4 ? Merg pe drumuri forestiere cu ea si ma trezesc mereu cu zgarieturi superficiale de la crengi. Da chiar asa de slaba sa fie ? (sigur nu-s de la rauvoitori, sunt prea... soft :)  )
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )