Autor Subiect: Anvelope All Season  (Citit de 28411 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Săndel

Re: Anvelope All Season
« Răspuns #310 : 29.Mai.2024, 12:02:05 p.m. »

Ce spune vânzătorul despre Falken:
„Noul EUROALL SEASON AS210 de la Falken reprezintă o alegere extrem de versatilă în ceea ce privește utilizarea, confortul, siguranța și performanța pe tot parcursul anului.

CARACTERISTICI ȘI AVANTAJE

Designul inovator în formă de V asigură o performanță sporită pe suprafețele umede și îmbunătățește rezistența la acvaplanare
Adâncimea minimă a canelurilor asigură o manevrabilitate optimă și o performanță de frânare în orice condiții meteorologice și garantează un model uniform de uzură
Poziționarea lamelelor multidirecționale (MDS) oferă o tracțiune deosebită pe zăpadă și manevrabilitate în orice anotimp
Compușii optimizați cu tehnologia 4D-Nano avansată de ultimă generație asigură performanțe superioare pe carosabil ud, un consum mai mic de combustibil și o durată de exploatare mai extinsă a anvelopei.

Despre Nexen:

09/2023                              Data testării,
AUTO BILD Umwelt -            Unitatea care a efectuat testul,
215/55 ZR17 98W XL 4PR    Tipul anvelopei
Highly recommended            Recomandarea

* * * * *                              Cinci stele.

Mulțumesc pentru sfaturi!
Oricum, anvelopele All Season vor rula numai pe perioada verii. Pentru iarnă, voi echipa mașina cu anvelope de iarnă
Așa cum am spus ... mai studiez.  :inteligent:

• Suzuki SCross

The following users thanked this post: wolfin

Offline wolfin

« Răspuns #311 : 29.Mai.2024, 12:31:01 p.m. »
din 2007 am echipat masinile cu anvelope de iarna. eram un sustinator fanatic al lor.

e uite ca ..de anul trecut m am sucit. mi a venit mintea la cap. 4 sezoane sunt perfecte.

bine..sa nu comparam..in Iasi inca ninge..la CopitAla ...zapada a ajuns ceva premium. pana si in PH/Bv nu mai ninge...cand le invadam
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: Săndel

Online Catalln

« Răspuns #312 : 29.Mai.2024, 05:09:17 p.m. »
După 8 ani și câteva luni la 62k Km în care am utiliza de la începutul roti complete vara/iarna am trecut la Continental AllSeasonContact 2 215/55R17 94V și sincer deocamdată nu îmi pare rău.
Sunt foarte silențioase spre deosebire de Michelin CrossClimate 2 205/55 R16 91H de pe cealaltă mașină.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la